elinize sağlık arkadaşlar ilk yapılan projelerin üzerine isteyen yeni eklemeler yapabilir ama ilk yapan arkadaşlar hep ilham kaynağıdır teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tebrik ederim elinize sağlık.ışık dağılımında çok hafif bir sorun var gibi hararet ibresi fazla parlıyo gibi hız ve benzin ibrelerine göre ama video dan kaynaklı olabilir.bu gibi panel aydınlatmalarında aslında kural led sayısını artırıp ışık şiddetini düşürmek led sayısının az olmasından kaynaklı olabilir.
km göstergesi dediğin alttaki kare dijital km sayacımı onu kastediyorsangökhan gayet güzel bir çalışma yapmışsınn ama şu dikkatimi çekti km göstergesi sanki sönük kalmış orda bişey gözükmüyorr
çok güzel olmuş,,, dediğim bigi ben tako hariç hepsini mavi yaptım, ama foto yükleyemiyorum(beceremedim bi türlü)... Tako için www.bluertacho4u.de sitesindeki plazma tako ile ilgileniyorum, akrabalar var almanyada, ama mayıs gibi gelirler türkiye ye, niyetim biraz daha bekleyip plazma takmak,, ama arkadaşımızın yaptığı hem maliyet olarakl düşük, daha da önemlisi kendi yaptığı iş olması, kutluyorum kendisini,,,
abi bu ne guzellık boyle :d süper olmuş...boraları gorunce hayran hayran bakardım...cok yakısıo bu renkler göstergeye...