cevaplar icin tekrardan tesekurler cok bilgi edindigimde oldu aralarinda, karsilastirma olayi da cok guzel oldu, aralarindaki bu tur farkliliklarida ogrenmis oldum..
bizim eski astra f den bahsetmek gerekirse ilk mesaja da yazdim biraz gayet guzeldi ve luks bir aracti 1.4 olmasina ragmen cz14 bilmem ne motor kodu var idi ve ona ragmen bu luksiyat cok sevmistim arabayi, ancak birde kotu bi yani vardi kime nereye gosterdiysek bulamadilar sorunu, mesela arabayla giderken normal seyir halinda araba kendiliginden birden istop ediyor ve sonra birdaha mars yemiyor, yani mars basiyorsun, okadar araba hin hin hin hin yapiyor sadece marsi almiyor. arabanin hastaligiydi galiba, biraz bekledikten sonra 5 dkya kadar yolun ortasinda, sehir icinde otobanda orda burda, sonra tekrar mars basiyorsun ve calismaya basliyor, ustalara getirdik yok, 3 farkli yetkili opel garajina getirdik onlarda bulamadi, cok degisik bir arabaydi bu sebebten,
simdi dusunuyorum acaba bu astra g lerde de varmi olur mu olabilirmi diye.. cok sikintili bir durum cunku, gerci arastirmama bakarsam pekde konu bulamadim bunla ilgili, ama istop disinda mtor gercekten saglam 1.4 ama devir saati yoktu ona ragmen (genclik yillarim ehliyet falan yok) redline'a kadar zorluyordum pati falan cekiyordum banamisin demiyordu.. astraya ceken tarafida bu oldu biraz, mtor cok saglam..
simdi bir ornek vermek gerekirse bu ilana rastladim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik-156200281/detay
benim aradigim ozellikler hepsi var, yani cd paket benim isimi gorur EGER ki cd paketlerin hepsi ayni ise
paketler arasi bazi farkliliklar gosgergeler (bazilari duz 200 bazilari 220 bazilarinda gosterge cevresi krom cevrilmis, doseme farki koyu ve acik, kapi kollari siyah ve krom, on torpido gogsu ve vites topuzu duz siyah ve maun kaplama, jantlar, farlar koyu ve acik... gorsel fark donanim heb ayni gibi
tabi gonul en full ister yalniz ogrencilik dedigim gibi , astra f bakiyorken 8e falan babamdan getz falan lafi cikinca haaa dedim dedim cita biraz daha yuksek, astra g ye yoneldim bende, ve malesef cikabilecegim en yuksek rakam 18 oda super max, hani pazarlikla da belki olabilir o fiyata inilir diye...
golf 4'u istiyorum harbi almanci oldugu icin yanliz arkadasinda verdigi bilgiler motordan yana falan beni geri itiyor, hani az yaksin ama birazda gitsin istiyorum
ve masraf olarak da pahalidir opele gore, astra 5 liraysa parcasi golfde herhalde 7-8 lira falandir,, buda baska bir sebeb beni golfden geri iten
biraz uzun oldu sanki, kusura bakmayin