Astra G Hava Filtresi

Astra0006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar öncelikle kolay gelsin herkese. Astra G edition 2001 Aracım var ve performans hava filtresi takmak istiyorum araştırmalarımda ecotec motordan fazla ses alamazsın gibisinden söylentiler duydum. sizce tatmin ederli olarak nasıl birşey yapmalıyım önerileriniz nedir? yol gösterirseniz sevinirim teşekkürler.

takıp denemek gerek,bi accent gibi focus gibi civic gibi ses gelmeyebilir ama yinede sesi toklaştırır.Bence aksesuarcılarda 20 tl ye satılan küçük ucuz filitreyle deneyin :)

Focustan denemek için aldığım filtre biraz büyüktü kaput örtülmemişti.:) ama 4500-5000 devirde felan çalıştı focusta 3000 devirden sonra çalışıyordu kaliteli bir ses için önerilerinizi bekliyorum.

Bir honda civic gibi ses alamazsınız. Varsa imkanınız kit alın yada orijinal filtre borusunun çapında orta halli bir filtre alıp sıcak hava emmeyecek şekilde montaj yapın.

Daha önce mantzel vardı aracımda. Sonra sattım stock takıldım. Şimdi duramadım yine dalmaya başladım yarın krom boru alıp deneme yapıcam sonucu söylerim sanada

20tl lik filtreden ne gibi bir hava geçirgenliği beklenir ki. Ben ce 100tl civarında AEM dry flow veya Simota Dry flow almalısın. bu arada CAI yapacaksan filtre borusun ne kadar kıvrımlı ve uzun yaparsan o kadar perf kaybedersin. Bazıları yılan gibi kıvırarak sis farına çamurluğa iniyor. Bu durumda ha CAI olmuş ha short ram farkı yok. Önemli olan mümkün olan en kısa yolu en az kıvrımla alıp en soğuk havayı çekmek

Merhaba arkadaşlar öncelikle kolay gelsin herkese. Astra G edition 2001 Aracım var ve performans hava filtresi takmak istiyorum araştırmalarımda ecotec motordan fazla ses alamazsın gibisinden söylentiler duydum. sizce tatmin ederli olarak nasıl birşey yapmalıyım önerileriniz nedir? yol gösterirseniz sevinirim teşekkürler.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=96334
konuyu takıp edebılırsın aradıgın şey burda :)

Sonuç:Gaz kelebeğinden tüm hortumları söksen bile ecotec sessiz :)

Aldığım hava filtresi ile ses gerçekten tatmin edici tek sorun kesiciye girmemesi onuda manuel olarak yapıyorum dikkatleri üzerine topluyor :-)

mantzell de sesiz degıl bence :)

Geri