Astra G Hava Filtresi

benim arkadaş fanatık bwv ciydı hacı bu arabada ne var nasıl gıdıyo böyle naptın yazılım yok hedars falan muratin araba da fenaydı ıkımız arabasıda aynıydı karıştırıyorlardı bızı ıkı ara gaz yapardık ağzı acık kalıyodu mılletın :D

Sen naptın mantzeli sende sattın mı?

sattım kardesım kaşınıyorum bu ara

Bir honda civic gibi ses alamazsınız. Varsa imkanınız kit alın yada orijinal filtre borusunun çapında orta halli bir filtre alıp sıcak hava emmeyecek şekilde montaj yapın.

Kim diyor bunu ? Benim aracım Astra 1.6 sadece hava filtre kafası var..Honda Civic kitli olduğu halde ondan çok daha iyi ses çıkarıyordu..Bizzat karşılaştırdık..Ecotec motordan ses çıkmaz diyenler hikaye söylüyor biraz kusura bakmasınlar..ya da benim araba normal dışı :)

Kim diyor bunu ? Benim aracım Astra 1.6 sadece hava filtre kafası var..Honda Civic kitli olduğu halde ondan çok daha iyi ses çıkarıyordu..Bizzat karşılaştırdık..Ecotec motordan ses çıkmaz diyenler hikaye söylüyor biraz kusura bakmasınlar..ya da benim araba normal dışı :)

Goruldugu gibi ben diyorum :) Ses cikmaz demiyorum civic kadar cikmaz diyorum. Simota kitli civic de var bende gelin deneyelim. Merak ettim sizdeki sesi ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
malzeme kalıtesınden kaynaklanıyor ıyı ses verıryor ecoteck motorda kit olucak şart yoksa ses hıkaye olur

Goruldugu gibi ben diyorum :) Ses cikmaz demiyorum civic kadar cikmaz diyorum. Simota kitli civic de var bende gelin deneyelim. Merak ettim sizdeki sesi ?

Ben zaten honda civicle karşılaştırmış hondanın sahibi bile şaşırmıştı onda kitli olduğu halde benimki kadar ses çıkaramıyordu..belki seninki benimkinden de iyidir bilemem ama gayet iyi ses çıkarıyor astralar da

Ben zaten honda civicle karşılaştırmış hondanın sahibi bile şaşırmıştı onda kitli olduğu halde benimki kadar ses çıkaramıyordu..belki seninki benimkinden de iyidir bilemem ama gayet iyi ses çıkarıyor astralar da

Cikabilir bende cikmaz demedim. Mantzel oldugu zaman gelen ses gayet hos.

200 lük HKS ile gayet güzel ses alıyorum soğuk hava alan yerede koydum sıcak hava da çekmiyor hele 3000-3500 den sonraki sesi tapa gaz yaptırıyor ve egzozdan farkı kalmıyor o filtreyi nasıl taktın derseniz orası uzun içi :D

Geri