astra g hız sabitleme

abdullah38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2001 model astra g aracıma bugün hız sabitleme sinyal kolu debriyaj müşürünü taktım tech 2 cihazıyla aktif edemedi usta seyir açık aktif gibi birsey yazıyordu cihazda sorun ne olabilir bu arada debriyaj müşürü 2 pinli aractaki soketi 3 pinli siyah-gri -kahverengi bunun bir etkisi varmıdır

Müşür ile ilğisi yok. Ustan muhtemelen tech2 ile yanlış yerleri kurcalamış

cengiz bey ustaya nasıl anlatabilrim tech2 cihazının kullanımını hani sizin sayenizde iş öğrensinler yetkili servis 150tl istedi o parayıda vermek istemiyorum

Ben debriyaj müşir için soketi bulamadım :)
Siz kolay mi buldunuz o soketi?

soketin yeri sigortaların oldugu yerde kablolara el feneri ile bakın dikkatli bakarsınız görebilirsiniz ama biraz arka kısımda

kayserideyim hocam bugün opcom siparişi verdim ankaradan gelecek onunla kendim yapmayı deneyeceğim takıldığım yer olursa haber veririm teşekkürler ilginiz için.

ne demek abi
bilgi paylaştıkça güzeldir :)

opcom tr mi gelecek acaba

hakan kardeşim 1.45 versiyon dedi satıcı 2014 model ama cihazın arkasında 2010 yazıyor gibi resimden pek anlaşılmıyor bugün yarın elime gecer hız sabitleme açarmış bunlarda versiyonun bir önemi yokmuş ilk kurulumu yapabilirsem gerisini çözerim herhalde sahibinden.comdan aldım

kurulum kolay abi
bende de aynısı var kurmakta sıkıntı çekersen haber ver yardımcı olurum

Geri