- Konuyu Başlatan
güzel bi ses kalitesi icin önler kac watt,lik arkalar kac watt,lik olmali,tabi bide anfi olsa fena olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam ama öndekiler patlakmi bozukmu ne cok kötü ses geliyor,gemiyor desekteolurabi orjinalleri ellemiceksin zaten sığmıyor ki 13 inçlik zor bela uyduruyorsun...O yüzden ben direk arka camın oraya yaptırdım toplam da 4 kapı 4 tweeter 4 de arkada cam altında 12 adet ses çıkaran yer var![]()
bence kapıdakilerle hiç uğraşma derim ben komponent jbl denedim 13 inclik yine bana mısın demedi...zaten 16 lıkta sığmıyor önlere...
sony 2 x 260 ve 2 x 250 toplam 4 tane muhtemelen wattlar böyle birşey olması lazım
Arkadaşım kapılara orjinallerin yerine taktığın pioneerlardan memnun musun, önerir misin? Bende orjinaller var arka camın orayı bozmak istemiyorum bu yüzden kapılara daha güçlü hoparlör alıcam seninkiler kaç watt?abi nası sıgmadı ya benim arkalarda 13 lük pioneer önlerde 17 lik pioneer var ve cuk diye oturdu sen nasıl sığdıramadın anlamadım![]()
Arkadaşım kapılara orjinallerin yerine taktığın pioneerlardan memnun musun, önerir misin? Bende orjinaller var arka camın orayı bozmak istemiyorum bu yüzden kapılara daha güçlü hoparlör alıcam seninkiler kaç watt?