Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ben önce arka stopları ledli alıcam önler zenon kara far ama bende almayı düşünüyorum ii duruyor fakat alırsan zenon şart yoksa ii göstermiyormuş !!!
görüntü güzel ama beni korkutan aydınlatması orjinal farları aratırmı veya daha iyimi, kullanan varsa farkı nedir?eski fardaki ampuller bundada kullanılırmı ve son olarak montajına ne isterler.bilen biri varsa yazarsa sevinirim.teşekkürler ark.
Orjinal farları kesinlikle aratır. Çünkü uzakdoğu ürünü farların mercekleri son derece kalitesiz.o merceğe xenon taksan bile verdiğin paranın tam karşılığını alamayacaksın.
Fakat farın içini açıp mercekleri valeo v.s marka mercekle değiştirirsen aydınlatman orjinalinden daha iyi olur.
Orjinal farları kesinlikle aratır. Çünkü uzakdoğu ürünü farların mercekleri son derece kalitesiz.o merceğe xenon taksan bile verdiğin paranın tam karşılığını alamayacaksın.
Fakat farın içini açıp mercekleri valeo v.s marka mercekle değiştirirsen aydınlatman orjinalinden daha iyi olur.
aynen katılıyorum hatta yukarıda yazmıstım ama yıne solıyım aydınlatma oranı düşüyor ne kadar mercekli görüntüsü verilsede arkadasın dedigi gibi kaliteli mercekler olmadıgından orjınallerını aratıyor.