Astra-g için bu jant olurmu?

Amortisörleri monreo reflexler le değiştirdiğim günden beri zaten süspansiyon sertleşti, koni gibi gibi oldu

Amortisörleri monreo reflexler le değiştirdiğim günden beri zaten süspansiyon sertleşti, koni gibi gibi oldu
Sert süspansiyon+düşük profilli lastik = daha da sert bir süspansiyon. Yol ve viraj güvenliğin bir nebze artacaktır ama aracın yol konforu da bozulacaktır. Ben uzun vadede büyük jant+düşük profil lastik kullanıpta memnun olan çok az kişi gördüm.

Kesinlikle haklısın abi, bende biliyorumda, sende bilirsin işte gençlik :)

bende savaş abiye katılıyorum. ama bunun yanı sıra opeller biraz ET konusunda seçicidir. aldığınız jant büyük ihtimalle sürtme yapacaktır. umarım öyle bişey olmaz ama ET49 jantı alıp inch i yüksek ET35 jant takınca sürtme kaçınılmaz oluyor.

ben 205 45 16 kullanıyorum sürtme yaptı ki 17 tartışmasız sürter

astra g için 16" ten fazlası hiç iyi değil 16" bile biraz sıkıntılı. Bendede astra g var bi hevesle 17" aldım konfor denen hiçbişey kalmadı ön takımı mahvetti yolda en küçük bi çukura girdiğin zaman sanki ön takımı orda bırakmışsın gibi oluyo araca yazık cebe yazık 6 ay belki durdu hemen çıkardım çok gereksiz benim görüşüm tabi bu.

Geri