13 Eki 2009 #1 EyüpSultan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 483 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Astra g oto.vites için en iyi kutu içi hava filtresi hangisi ? Motor sesinde bi değişiklik olurmu ? Faydası var mı ?
Astra g oto.vites için en iyi kutu içi hava filtresi hangisi ? Motor sesinde bi değişiklik olurmu ? Faydası var mı ?
13 Eki 2009 #2 cyber_serseri Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Şub 2009 Mesajlar 92 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et otomatik ise bence uğraşma ama sen bilirsin.k&n iyidir.
14 Eki 2009 #3 forged&carbon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2008 Mesajlar 2,661 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et cyber_serseri' Alıntı: otomatik ise bence uğraşma ama sen bilirsin.k&n iyidir. Genişletmek için tıkla ... vitesinin otomatik olmasi ile motor sesinin bir alakasi olcagını dusunmuyorum. tabii kı duz e gore daha yavas hızlanacaktır.. o ayrı.. ne yaparsanız yapın 50 60 tl lık daha az kalıtelı ( uyduruk ) fıltrelerden almamanızı tavsıye ederim. simota carbon green en iyisi bence pıpercross
cyber_serseri' Alıntı: otomatik ise bence uğraşma ama sen bilirsin.k&n iyidir. Genişletmek için tıkla ... vitesinin otomatik olmasi ile motor sesinin bir alakasi olcagını dusunmuyorum. tabii kı duz e gore daha yavas hızlanacaktır.. o ayrı.. ne yaparsanız yapın 50 60 tl lık daha az kalıtelı ( uyduruk ) fıltrelerden almamanızı tavsıye ederim. simota carbon green en iyisi bence pıpercross
14 Eki 2009 #4 Webeffect Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ağu 2007 Mesajlar 1,458 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et bende bu aralar yeni filtre alacam. öyle ses felan istemiyorum ben. orjinal GM mi almalıyım yoksa başka marka mı? geçen servis 20 lira dedi. manuel benim araç. nasil yapsak ??
bende bu aralar yeni filtre alacam. öyle ses felan istemiyorum ben. orjinal GM mi almalıyım yoksa başka marka mı? geçen servis 20 lira dedi. manuel benim araç. nasil yapsak ??
14 Eki 2009 Konuyu Başlatan #5 EyüpSultan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 483 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et emin ol benim araç düzden daha iyi kalkıyo daha iyi uzuyo denemesini çok yaptık
14 Eki 2009 #6 cyber_serseri Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Şub 2009 Mesajlar 92 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et EyüpSultan' Alıntı: emin ol benim araç düzden daha iyi kalkıyo daha iyi uzuyo denemesini çok yaptık Genişletmek için tıkla ... valla o pilotajlıkla alakalıdır bence
EyüpSultan' Alıntı: emin ol benim araç düzden daha iyi kalkıyo daha iyi uzuyo denemesini çok yaptık Genişletmek için tıkla ... valla o pilotajlıkla alakalıdır bence
14 Eki 2009 Konuyu Başlatan #7 EyüpSultan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 483 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Oda varda Spor düğmesi varya çok fark ediyor Son düzenleme: 14 Eki 2009
14 Eki 2009 #8 karabek Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2007 Mesajlar 1,837 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et pilotaj çok önemli tabi ama bende ara sıra düzlerle oynasıyorum keşke düz olsaydı demiyorum iyi kalkıyor ama lastik çekmeyi çok özlüyorum
pilotaj çok önemli tabi ama bende ara sıra düzlerle oynasıyorum keşke düz olsaydı demiyorum iyi kalkıyor ama lastik çekmeyi çok özlüyorum
14 Eki 2009 Konuyu Başlatan #9 EyüpSultan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 483 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et lastik çekme derken ?
3 Kas 2009 #10 ZAFER BULUT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2009 Mesajlar 172 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et patinaj yani