Astra G için yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bRk26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Angel buldum FK marka almayı düşünüyorum sizlerede bir sorayım dedim ve yanına xenon olarak marka ve kelvin sorucam ne almalıyım uzun yola nadir çıkarım ama baya bi uzun yol olur nasıl olucak bilmiyorum ondan sonra logosuz ön panjur app plaka ve cam filmi gelicek nasıl sizce :D

Güncel :S

Bence spoilerden basla ben yeni taktim sanki bi eksiği tamamliyo

spoiler bilmiyorum ki fiyat aralıklıarı nedir boyalı şekilde.

Toplu paran varsa hemen angelleri Xenonu Jantları filmi Yayları tampon eklerini panjuru ayarla eğer yoksa en pahalısından yapmaya başla.

Güzel Fikir (: en pahalısından başlarsak diğerleri kolay olur en azından.

merhabalar burak,konunun her mesajını dikkatle okudum :),bendede astra g sedan comfort var beyaz renkte.bende birşeyler yapayım diyorum ama acele etmek istemiyorum önümüzdeki ay muayenesi var muayene geçsin başlayayım diyorum.senin tecrübelerinden bende faydalanayım :) konuyu takipteyim

tabi ki Ahmet abi Bilgi paylaşa paylaşa büyük bende yakışanı yapayım istiyorum benim arabadanında bi dahaki aya muayenesi var 27.12.2010 :D

güncel astra yardım :(

kardeşim bence şunları yapabilirsin cam filmi jant far stop panjur bunlarla giriş yap ilk başta yeterli gelicektir sonra yay tamponları bertone tamponu gibi sadeleştrebilirsin bunlar yeterli gelebilir. ben kendi aracıma cant yapmadım satıcam diye ama güçlü bir ses sistemi film panjur xenon göğüslük kaplaması ws yaptırdım böylede çok hoş görünüyor yane.

Geri