astra G jant yardım

ama senin arabanın rengi falso sana gitmemiş sanki kardeşim boraninkiler:)

Valla coupe yaktı beni maşallah ne araba ya...Arkadaşlar benim sormak istedigim bende güzel bi jant düşünüyorum fakat bu tarz jantlara geniş ve ince lastikmi gerekiyo,ve yakıtı artırıyormu.Eger farklılık olmaz derseneniz bende düşünüyorum araç royal mavi benim içe dogru derin ve kollu jantlardan koydugum zaman benide rahat bırakmazlar.:D

Valla coupe yaktı beni maşallah ne araba ya...Arkadaşlar benim sormak istedigim bende güzel bi jant düşünüyorum fakat bu tarz jantlara geniş ve ince lastikmi gerekiyo,ve yakıtı artırıyormu.Eger farklılık olmaz derseneniz bende düşünüyorum araç royal mavi benim içe dogru derin ve kollu jantlardan koydugum zaman benide rahat bırakmazlar.:D

siz benim jantlar gibi bişey istiyosunuz sanırım yakıtı %30 % 40 etkiliyo diyebilirim 20 liralık benzinle 100 km giderdim 17'' leri taktırdıktan sonra 60km ye kadar düştü hele basarsam 40 km ye kadar düşüyodu (2009 yaz fiyatlarıyla) diyebilirim ama bide şu var benm aracım şuan 15'' lastik olan 2 tanıdığımın arabasından daha az yakıyo :) ikiside aynı 1.6 100bg biri elegance sedan biri comfort hb :)

bana pmpacılar bile söylüyo jantların güzelliğini o kadar araba görmelerine rağmen :) geçenlerdede taksicinin biri madoda önümden geçti sonra döndü çok güzelmiş jantların falan dedi :)

Aynen sizin jantlardan astralara bence en çok yakışan jantlar,ama yakıtı dediginiz gibi artırıyosa hiç yanaşmam enjoy jantlarına devam o zaman..

Aynen sizin jantlardan astralara bence en çok yakışan jantlar,ama yakıtı dediginiz gibi artırıyosa hiç yanaşmam enjoy jantlarına devam o zaman..
yakıt artar cunku ebatlar yukselıyor jantın agırlıgıda önemlı rol oyunuyor hafıfse yakıtı fazla etkılemez:)

çok yakışmış:eek:

astragcabrio56.jpg

ben 15inc cd jantından 17inc tft jantına geçtim,yakıt falan artmadı,ki jantlar eskisine göre daha hafif.

ben 15inc cd jantından 17inc tft jantına geçtim,yakıt falan artmadı,ki jantlar eskisine göre daha hafif.

jantlar hafif ama aracın döndürdüğü çap jant ebatı büyüdü zorluk arttı nasıl küçük bi pervaneyi döndürürken kolayca döndürüyoruzda büyüğünü zorlanıyoruz aynı mantık ;) hafif ama boyut faktoriyeli :)

jantlar hafif ama aracın döndürdüğü çap jant ebatı büyüdü zorluk arttı nasıl küçük bi pervaneyi döndürürken kolayca döndürüyoruzda büyüğünü zorlanıyoruz aynı mantık ;) hafif ama boyut faktoriyeli :)
Samet ders için sağol ama uçak mühendisiyim.az çok biliyorum;)
Ben sadece yakıtta farketmedi dedim,bilimselliğe girmeyelim istersen:D

Geri