ama senin arabanın rengi falso sana gitmemiş sanki kardeşim boraninkiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama senin arabanın rengi falso sana gitmemiş sanki kardeşim boraninkiler
Valla coupe yaktı beni maşallah ne araba ya...Arkadaşlar benim sormak istedigim bende güzel bi jant düşünüyorum fakat bu tarz jantlara geniş ve ince lastikmi gerekiyo,ve yakıtı artırıyormu.Eger farklılık olmaz derseneniz bende düşünüyorum araç royal mavi benim içe dogru derin ve kollu jantlardan koydugum zaman benide rahat bırakmazlar.
yakıt artar cunku ebatlar yukselıyor jantın agırlıgıda önemlı rol oyunuyor hafıfse yakıtı fazla etkılemezAynen sizin jantlardan astralara bence en çok yakışan jantlar,ama yakıtı dediginiz gibi artırıyosa hiç yanaşmam enjoy jantlarına devam o zaman..
ben 15inc cd jantından 17inc tft jantına geçtim,yakıt falan artmadı,ki jantlar eskisine göre daha hafif.
Samet ders için sağol ama uçak mühendisiyim.az çok biliyorumjantlar hafif ama aracın döndürdüğü çap jant ebatı büyüdü zorluk arttı nasıl küçük bi pervaneyi döndürürken kolayca döndürüyoruzda büyüğünü zorlanıyoruz aynı mantık hafif ama boyut faktoriyeli