Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.'si; çamurluğun sürtüğünden eminmisiniz? Sormamın sebebi şu, bende 205/55/16 kullanıyorum ve geçen güne kadar hiç yüklü kullanmamıştım aracımı. Yüklü yola çıkınca arkadan sesler duydum ve inip baktım çamurluk sürtüyor sandım. Arkadaş ile yaptırmaya giderken fark ettim ki meğer sürten yer çamurluk değil, çamurluğun arkasında ki bir yermiş. Kaportacı da 10 TL'ye, yarım santim geriye doğru çekiçleterek işimi halletim artık sürtmüyor. Hatta 30 sn'lik video çekmiştim yerini gösterecek şekilde, isterseniz atayım.
Lastikler 45 yanak... Aklımı kurcalayan şey araçta flanş takılı... flanşı biraz inceltirsem sorun ortadan kalkar mı?Mustafa bey ince yanak lastik kullanabilirsiniz veya yayların altına takoz vs konulabilir...
İlk önce flanşı çıkartıp öyle deneyin sorun olmazsa daha incesini takarsınız45 yanak lastikler...
Lastikler 45 yanak... Aklımı kurcalayan şey araçta flanş takılı... flanşı biraz inceltirsem sorun ortadan kalkar mı?