Astra G Kadran Işiklandirma Resimli Herkes Yapsin Diye

Semayı inceledim direnç kaç ohm olmalı birde direncsiz 4 adet ledi seri bağlarsak direncede gerek kalmaz bence hepsinden 3 er v gececeğine göre ledler bozulmayacaktır kestikten sonra ince film üzerine lehim yapmak zormu kolaymı acaba

peki hocam serit halinde satın aldık bunları tekk tek kesiyomuyuz nasıl ayırıyoruz seritten yada ayrdık bağlantıyı ne şekilde yapıyoruz direk 12 v ilemi çalışıyor bu ledler yoksa seri halde 4 lü mü bağlantı yapıyoruz teknik detayda verebilirmiyiz acaba

Bende Merak Ettim Arkadaş Resimler Güzel Ama Birazda Detayli Bilgi Verirsen çok Güzel Olur Nasil Keseceğiz Nereye Lehim Yapacağiz Anlatirsan Sevinirim

Arkadaşlara katılıyorum çok süper iş çıkarmışsınız... lehim yapabiliyoruz ama ayrıntılı bilgi rica ediyoruz.. Ben geçen hafta kadran halkasını taktım fakat bu ledlerin mor olanı mevcut mu? (wv lerin göstergesi gibi çok hoşuma gidiyor ) ayrıca nereden satın alırız (elektronikçi vs..) vereceğin cevap için şimdiden çok teşekkürler...

Evet faydalı paylaşım teşekkürler.
Epeydir elektronikçiye ugramyordum bu ledler çıkmış mı piyasaya.
tanesi nekadar. bunlardan arka stopları da led yaparım ben.

ledin resmini ekte koydum direnç üzerinde zaten sağlam uzun ömürlü olmasını istiyorsanız direnç şart şerit daire şeklinde kıvrılmadığı için kesiyoruz bu şekildede numaraların altına istediğimiz şekilde yerleştiriyoruz lehim yapmasıda basit elektiriği orjinal lambaların elektriğinin olduğu kısımdan aldığımız içinde kısıp açabiliyoruz

Ekli dosyalar

• SMD-LED-Flexible-Strip.webp
    SMD-LED-Flexible-Strip.webp
    14.5 KB · Görüntüleme: 198
saat kısmı renklendirme

http://www.yukle.tc]
908HPIM0191.JPG
[/URL]

kalorifer kısmı

http://www.yukle.tc]
786HPIM0193.JPG
[/URL]

Arkadaşlar Bu Ledlerden Sari Kirmizi Mavi Beyaz Yeşil Renkleri Mevcut Piyasada Normal Ledlerden Daha Küçük Ve Parlak Resimler Net Değil Ancak Bu Kadar Oldu Gerçeği Daha Hoş Ledleri Ilker Elektronik Yazarsaniz Google Burdan Temin Edebilirsiniz Metresi 13 Euro Olmasi Lazim Sorulariniz Olursa Yazin Memnuniyetle Cevaplarim şunu Tüm Samimiyetimle Söylüyüm Zor Gibi Görünebilir Ama çok Basit

Bu Arada Policeman Devrem Sorularin Olursa 505 özelden Yolluyorum

Arkadaşlar Bu Ledlerden Sari Kirmizi Mavi Beyaz Yeşil Renkleri Mevcut Piyasada Normal Ledlerden Daha Küçük Ve Parlak Resimler Net Değil Ancak Bu Kadar Oldu Gerçeği Daha Hoş Ledleri Ilker Elektronik Yazarsaniz Google Burdan Temin Edebilirsiniz Metresi 13 Euro Olmasi Lazim Sorulariniz Olursa Yazin Memnuniyetle Cevaplarim şunu Tüm Samimiyetimle Söylüyüm Zor Gibi Görünebilir Ama çok Basit

gayet güzel bir paylaşım . teşekkürler. bu arada gördüğüm kadarı ile orta konsol u gri yapmışsınız. hepsiburada daki set mi o ? şu yapıştırılıan ve fiyatı 130 ytl caivrı olan..

Geri