çok teşekkür. ok o zaman yarın buna bakacağım. peki son kalan boştaki renk ne işe yarayacak???
onu bilmiyorum....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok teşekkür. ok o zaman yarın buna bakacağım. peki son kalan boştaki renk ne işe yarayacak???
valla takacaktım ama onun soketini bulamadım arabada sanırım benim araçta tesitatı yoktc butonunu fişinı neden takmadın
kardeş arabanın airbag ışığının yanması gayet normal. koltuğun en ufak ileri geri hareketinden bile o ışık yanabiliyor airbag soketinin hareket etmesinden dolayı ki sen bu ara orayla bayağı haşır neşirsin. tüm işlemlerin bitince cihazla söndürtürsün. bazen kendisi bile sönebiliyor. benimki öyle...bu arada ethem kardeşim dediğim gibi denedim. şimdi kahverengi ve siyahta devamlı 12 volt var. düğmeyi açmam yada kapamam değiştirmiyor. öbür mavide ise hiç tepki yok.düğmeleri test ettik sağlam. bu arada birde arabanın airbag ışığı yandı ne yapmalı şimdi. çengiz eğer sende okuyorsan sendende yardım bekliyorum. tek başıma bırakmayın beni
başka soket yok o zaman bende var ıyı bak o ara yerelere sıkışmasınvalla takacaktım ama onun soketini bulamadım arabada sanırım benim araçta tesitatı yok