Astra G Mercekli Far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan_c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bahsetmiş olduğunuz farların hepsinde helojen mercek bulunmaktadır.

ve far camlarında zamanla sorunlar oluşuyor.

fk ve sonar kullanmış biri olarak söylüyorum:)

orjinal farın yerini hiçbirşey tutmuyor yani.

şimdiki farlarımı bunlar.

kullandıklarım arasındaki en iyisi :)

orjinal hella fara valeo merceklerin odaklanmış ve mercek kapakları monte edilmiş hali.

dscn1676.jpg

dscn1674x.jpg
farlari sizmi yaptirdiniz yoksa bu sekilde mi satiliyorlar?

Bu mercekleri nasıl nerden ve ne olarak tedarik ettiniz eger siz yaptıysanız yapım konusunda bizede yardımcı olabilir misiniz.

farlar bu şekilde satılmıyor.bir kısmını istanbuldan ilker,
bir kısmını ankaradan tunacan yaptı,
en son kısım da bana ait.
emeğin hesabı yok bu işte.

belli bir ücret karşılığı yapıolar tabii ki.

detayları
www.geceucusu.com dan detayları görebilirsiniz.

Son düzenleme:
esat ne kadar yakın bir zamanda satmayı düşünüyorsun peki?
çok uzak bir zaman değilse bekleyebilirim biraz...
valeo takmak için içi açılıp kapanınca sıkıntı oldu mu su alma buhar yapma gibi...

1 bilemedin 2 hafta sonra çıkarıyorum farları. hiç buharlanma yada başka bir sıkıntı olmadı çok defa yıkandı araba. avatarımdaki hali angelların yanan hali bu arada. yanınca boyle oluyor. ben beyaz arabaya sarı angel ı çok yakıştırıyorum beyaz angellar florasan gibi hoşuma gitmiyor benim.

78816556449c94d015018a.jpg

1 bilemedin 2 hafta sonra çıkarıyorum farları. hiç buharlanma yada başka bir sıkıntı olmadı çok defa yıkandı araba. avatarımdaki hali angelların yanan hali bu arada. yanınca boyle oluyor. ben beyaz arabaya sarı angel ı çok yakıştırıyorum beyaz angellar florasan gibi hoşuma gitmiyor benim.

peki düşündüğün fiyatı pm atar mısın bana şimdiden?

angel sevenler için
astra g nin en güzel angel ı bence fk.
bu fara proje yapmadım çok niyetliydim aslında zamanında

Son düzenleme:

bende angel almayi düsünüyorum dier arkadas önce davrandi o almazsa eger görüselim.

benim arkadaşımda satıyor astra g fk bi sorup haber veriyim sana

Geri