Astra G mi Astra H mi ??????

EyüpSultan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 Astra G Elegance aracım var Astra H Elegance almayı düşünüyorum ama tanıdıklarım H kasalar hiç iyi değil çok yakıyo falan diyorlar. Kararsız kaldım yardımcı olursanız. :confused::confused::confused::confused:

valla çok zor bi soru sormuşsun.şimdi g ciler g diyecek h ciler h diyecek ortalık karışacak gibi.bence senin ihtiyacını hangisi karşılayacaksa onu al.benzin olmuş 3 tl küsür.opellerimiz çok benzin yakmıyor benzin pahalı kardeşim ne yapalım.yoksa 200-250 yakmış normal değerlerdir bunlar türkiye şartlarında....

sonuçta arabandan memnunsan geçemye değmez Astra H elegance ile pekte bir fark yok aralarında.bence H kasaya sadece Cam tavan,Mercekli Xenon ve IDS+Plus için geçilir sonuçta G kasanında tasarım olarak H tan pek bi eskiği yok bence

Benim araç oto.vites 0,38 tl yakıyor. Bu normal mi ?

38 kr hemen sat :D h kasa ortalamada 9 litre yakıyor.

astra önümüzdeki ay kasa değiştiriyor, bence elinizdekini satıp biraz beklemenizde fayda var. h kasalarda bu süre zarfında değer kaybedecektir.

kardeş senin aracın yakıtında bir problem olmalı. O kadar yakmaması lazım. Soruna gelince g kasa elinde kalsın derim. Pek bir fark yok görüntü haricinde.

astra h veya g hangisi hoşuna gidiorsa bence onu tercih etmen lazım secim yapamak bana kalırsa zor şöylede birşey var ne g nede h kasa biraz daha bekleyip en yeni kasasını alamk daha mantıklı j kasa :)

yakıtta problem varmıdır hakkaten oto.vites ama 38 kr yakıyor ne kadar yakması normaldir. ? :confused:

bende 2008 astra g var 1,6 benzinli ortalama 7 lt/100 yakıyor kısa 1 hesapla (benzin 3,25tl) 3,25*7/100=0,2275 tl oluyo bence biraz fazla gibi ama ankara trafiğiyle istanbul trafiği farklıdır ne kadar etkıler bilemem elbet

Geri