Astra G mi Astra H mi ??????

Alla alla baya fark var napsam acaba ?

şehir içi kullanımda normal gibi 11 lt falan yapıyor ancak uzun yolda 0.38 yakıyorsa hemen sat yerine dizeli astra 1.3 cdti al derim

Alla alla baya fark var napsam acaba ?

LPG takmayı düşün derim. Ben bu aralar ciddi ciddi düşünüyorum.:)

Astra G veya H. Görsellik konusu tamamen zevk meselesi. Ama ben illaki Astra alacak olsam öncelikle G'yi sonra F'yi tercih ederim. Oturtmuş, kendisini ispatlamış bir teknoloji, şikayet konusunda H'lere göre daha az şikayet alıyor, yedek parçaları daha bol ve hesaplı.

bence astra g bertone modeli onun kadar şekil duran araç yok
01088893.jpg

01088892.jpg

Son düzenleme:
Bertone yi ayrı klasmanda değerlendirelim lütfen :D

Kesinlikle zevk meselesi. Bu yakıt konusunda aracı nasıl kullandığınızda önemli. Dip gaz dip fren yapıyorsanız yakıt normal.

aracın dış görünümü olarak tabiki astra g derim. ama iç görünüm ve malzeme olarak tabiki astra h. bunun yanında motor olarak aynı motor kullanılıyorsa şuan 2 side aynı ve 115 bg lik motordur. ama astra h daha ağr diye biliyorum. o zaman h kasa daha çok yakar. şayet motorlar aynı ise.

h :);)

yakıtta problem varmıdır hakkaten oto.vites ama 38 kr yakıyor ne kadar yakması normaldir. ? :confused:

kardeş çok yakıyor çok benim araç 275 civarı yakıyordu 2 hafta önce sıralı sistem taktırdım yaktıgı gaza ben bile şaşırdım 30tl=195km=0,15 yakıyor

Geri