evet abi. izolasyon çok iyi olmalı. ayrıca torpidonun kapağı hava izolasyonu yapacak bir kapak değil, onun kenarlarını buzdolabı kapağının kenarları gibi yapmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerek yok soğuk hava üflemesi yeterli ama kapatılabilir olmalı çünkü kışın kalorifer açıldığı zaman istenmeyen sıcaklık olabilir eriyen birşey konulursaevet abi. izolasyon çok iyi olmalı. ayrıca torpidonun kapağı hava izolasyonu yapacak bir kapak değil, onun kenarlarını buzdolabı kapağının kenarları gibi yapmak lazım.
evet abi. izolasyon çok iyi olmalı. ayrıca torpidonun kapağı hava izolasyonu yapacak bir kapak değil, onun kenarlarını buzdolabı kapağının kenarları gibi yapmak lazım.
gerek yok soğuk hava üflemesi yeterli ama kapatılabilir olmalı çünkü kışın kalorifer açıldığı zaman istenmeyen sıcaklık olabilir eriyen birşey konulursa
benim araçta klimadan gelen boru vardı ancak ucunda tıpa takılıydı.Gittim servisten ucundaki açma kapama aparatını aldım.Taktım çalıştı. (5TL)
belki sizinde öyledir.
tesisat varda, opel 5 tl lik parçayı niye esirgiyor o zaman.Millet torpido soğutma deyince birşey sanıyor.kardeşim senin araban zafira B onda tesisat vardır tabiki
Arkadaşım, eski vectra 97 model aracımda vardı. Hatta sökmüşler, işe yaramıyordu. Torpidoyu söküp hortumu yerine taktık oldu. Ama çok şey beklemeyin, yani bir kola koyayım uzun yolda içerim vs. diye... Klimayı çalıştırırsanız oraya da soğuk üflüyor. Ha, nedir avantajı? Gözlük vb. ya da sıcaktan etkilenecek şeyler soğuk soğuk duruyor orda.eyvallah kardeş
peki bişey soracağım
sen hiç kullandınmı
yani memnunmusun o anlamda soruyorum