Astra g ön cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uğuru muğuru geç güneş sigorta senede sanırım 2 defa yada 1 defa orjinal 4 yada 2 defa da yerli cam takma hakkı veriyor ön cam için. Arka cam içinse senede 1 orjinal 2 yerli hakkın var diye biliyorum poliçene bak. Ben özellikle gm istedim ve gm taktırdım. Gayette güzel oldu.

Carglass yada doraglass bulursan dal. Ama cam almanyadan geliyor 1.5 hafta beklersin.zaten camın cizik yani catlak falan degil o zaman once bu 2 şirketten birini bul sonra bekle.

+1000

o para olayı falan hikaye ben sadece ruhsatımı verdim fotokopisini aldılar ve olay bitti. arka camın takılması tam 1 saat sürüyor. ön camda silecekleri falan katsan max. 1 saat 15 dakika sürer.

sen iyisimi zonguldağı falan bırak netten carglass veya doraglass ın şubeleri nerede en yakın sana ona bak. camın cizik yine diyorum acele etme. sana en yakın ile telefon et oraya işin duştugunde gider degişirsin. ama onlar seni arayıp "orjinal gm camınız geldi takmaya gelebilirsiniz" dedikten sonra nede olsa cam orada senden başka da pek kimseye takılmaz. istedigin zaman gidersin. aslında yapabilsen atermik taktır diyecegim ama zor yapmazlar. neyse hadi kolay gelsin

valla ben olsam orjinalini taktırırım.

para verdin kaskoya arkadasım orjinalini taksınlar ısrar et

o para olayı falan hikaye ben sadece ruhsatımı verdim fotokopisini aldılar ve olay bitti. arka camın takılması tam 1 saat sürüyor. ön camda silecekleri falan katsan max. 1 saat 15 dakika sürer.

sen iyisimi zonguldağı falan bırak netten carglass veya doraglass ın şubeleri nerede en yakın sana ona bak. camın cizik yine diyorum acele etme. sana en yakın ile telefon et oraya işin duştugunde gider degişirsin. ama onlar seni arayıp "orjinal gm camınız geldi takmaya gelebilirsiniz" dedikten sonra nede olsa cam orada senden başka da pek kimseye takılmaz. istedigin zaman gidersin. aslında yapabilsen atermik taktır diyecegim ama zor yapmazlar. neyse hadi kolay gelsin

Hallettim hallettim cetin saolasin.. bugun kdz ereglide doraglassin yetkili bayisini buldum gittim..
doraglass taktirdim dg armali..
hafiften yeşil renk gayet hoş oldu para falanda vermedim anlasmasi varmıs allahtan 2 saatte hallettiler..
orjinalinden daha hoş durdu diyebilirim sanki film cekilmiş gibi..
yol görünüş olayida cok iyi..ben ne kadar dandik camla geziyormusum onu farkettim :D

bundan sonraki poliçe yenilemende doraglass a soyle sana orjinal gm camı getirsinler. bu da guzeldir tabi hadi hayırlı olsun.

Geri