astra g ön far

bozdemir20

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 1998 model astra g cd aracıma bugün depo marka mercekli far aldım.bu farlar nasıldır?yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler

Ekli dosyalar

• On-Far-Opel-Astra-1998-2004-Arasi-Elktrikli-Sag__30609369_0.webp
    On-Far-Opel-Astra-1998-2004-Arasi-Elktrikli-Sag__30609369_0.webp
    7.4 KB · Görüntüleme: 404
Son düzenleme:
harhang bir fikri olan yokmu arkadaşlar

güzel farlar ...d2s xenon kit almanız gerekli h7 xenon olmaz....eğer xenonunuz önceden varsa sadece d2s ampül ve duylarını almanız yeterli güle güle kullanın

tesekkür ederim

teşekkürler.bende h7 xenon var ampuller bir kaç işlemle takılabiliyomuş herhalde forum da okuduğum kadarıyla

Hayirli olsun
ne kadara aldiniz
benimde ihtiyacim var.

sormayın bende 325tl+24tl kargoya aldıgımı sanıyodum ama satıcı düz far gönderdi,reklama bu farın resmini koymuş.adamın böyle bi fardan haberi dahi yok.yani hüsran.hevesim kursağımda kaldı ben araştırmaya devam ediyorum bulabilirsem haber veririm sizde bulursanız haber verirseniz sevinirim.bana elyapımı satan varsa güzelbişey oda uyar

çoğu site bu şekilde kazanç sağlıyor
bende düşüyorum far ... bulunca paylaşırım ama benden önce bulursanız siz paylaşın saygılar

depolarda far ayarı tutmuyor ve su alıyor diye biliyorum

depolarda far ayarı tutmuyor ve su alıyor diye biliyorum

aynen, geçen sene zenondan sonra far ayarına gittim, iyi bi oto elektrikçi gittiğim, opel e hella ise far ayarı olur dedi, o sırada konuştuk depo marka mercekli far düşünüyorum falan diye, sakın alma far ayarı yapamıyoruz dedi,,,

Geri