astra g ön far

ben kac kisiye getirttim ve kendimde 1,5 sene kullandim be sikinti yasamadim.

ilk ayari nazikce ve güzelce yaparsan hic birsey olmuyor. hatta benimkilerde far yükseklik ayar motorlarim vardi ve herzaman calisti.

ben olsam o farin siyah tabanlisini alirim

ben kac kisiye getirttim ve kendimde 1,5 sene kullandim be sikinti yasamadim.

ilk ayari nazikce ve güzelce yaparsan hic birsey olmuyor. hatta benimkilerde far yükseklik ayar motorlarim vardi ve herzaman calisti.

ben olsam o farin siyah tabanlisini alirim

walla oto elektrikçi söyleyince girmedim o işe,,, tabi siyah zeminli çok daha güzel, geçengün sanayide bi vectra da gördüm aynı fardan, parlak pekte güzel görünmüyodu,,, diğer sitelerde de daha hesaplı fiyata rastlamıştım,

Bende angel depo var fakat orjinal mercek far istediğimden çok araştırdım aşşağıdaki linki buldum ama ben de bana düz far yollamalarından korktuğum için almadım öylece duruyor adamlara mail atıp mercekli mi diye özellikle sordum bana mercekli evet diye dönüş yaptılar ama daha önce alan duyan var mı bu firmadan ?

http://www.parcayedek.com/opel-yede...a/4135-opel-astra-g-98-03-on-far-sa-depo.html

aslında dükkanlarını öğrenip direk kendin elden alacaksın kim ne derse desin internetten yapılan alış verişlere güvenmiyorum güvenemiyorum :(

bende dusunuyorum ılerde almayı ya merceklı alcam yada enjoy merceksız alcam merceklı sonar kullanıyoru sıkıldım degısıklık olsun dıye denıycem ılerleyen zamanda

Yolum düşerse hem kendime alıp hemde alacak olanlara fikir vermek isterim,bana gönderdikleri mailde sadece internetten satış yaptıklarını belirttiler ben elden alma talebinde bulunmuştum dükkanlarına gidip orasıda ayrı bi muamma =) dükkanın varsa madem neden saklayasın kendini

En güzeli orjinal fara mercek takmak :)

arkadaşlar biraz geç oldu ama o resimdeki farın aynısını the tuning diye bir sitede arkadaşla var almanyadan direk getirtiyorlar 450 lira gibi bişi yarısı peşin yarısı mal tesliminde sen ne istersen o geliyor hemde özellikle o mercekli orjinal olandan bende istiyorum bakalaım

Geri