astra g ön kapıladan gelen ses

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astramın ön kapılardan ses geliyordu bugün döşemeyi söktürdüm kaportacıya kızakların değişmesi gerektiğini ve perçinli olan plastik parçaların ( airbag tüpü yada sensörü galiba ) tırnakları kırılmış dedi. özellikle iki cam tamamen açıkken çok şıngırtı geliyor. bunların değişim masrafı nedir yada başka bi yolu varmı halletmenin.

yokmu bi fikir***

airbağ algılayan plastik parçayı silikonla tutttur...
genelde o ses yapar. sallandıkça..

benimde yeni corsamın kapıları gacır gucur etmeye başladı :) bilmem neden :)

evet o plastik parçadan da ses geliyor hadi onu silikonla hallederiz de kızaklarda değişecek dedi usta. bunun maliyeti nedir acaba. zaten uzun zamanda beri camların inip kalkmasın da da sorun var bazen sıkışıp geri iniyor kapanırken. fitillerde sorun yok ama kızaklar falan gevşemiş sanki anlamadım neden?

valla nerden baksan iki kapı gene bi 200-250 tutar..

bektaşa katılıyorum. aynı sorun benim başıma geldi usta kızaklar değişecek dedi. başka ustaya gittim bektaşın dediği gibi plastik parçayı silikonladı ses kesildi, denemekte fayda var.

kızaklarıda wd-40 ile güzelce yağla ses filan kalmaz ben her kış bir tüp bitiriyorum silecekler kapı fitillerine yaylara her yere sıkıyorum kış boyu ses filan kalmıyor

hocam bendede vardı sorun kızaktan değiştirdim 20 tlye aldım çıkmasını hurdadan ondada ses yapti yağladım felan düzeldi şimdilik

Geri