astra g ön konsol boyanır mı?

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar malum araç eskidikçe içerisindeki plastik vb aksam zamanla çiziliyor yada renk değişiyor. benim aracın ön konsol çok kötü görünüyor özellikle güneşli havalarda ışık yoğun olduğundan teybin ve havalandırma düğmelerinin olduğu kısımdaki çizikler çok belli. bu kısmı ( yol bilgisayarı ekranından aşağı doğru inen küllük ve el frenin altı dahil orta konsolu ) boyamanın bi imkanı varmı? hele birde piano black denilen parlak siyaha boyayabilirsem çok güzel olacağını düşünüyorum. siz ne dersininzz? bunu deneyen yada kaliteli plastik boyamanın nasıl yapıldığı hakkında bi fikri olan varmı? eğer başarılı olursa iç kısımdaki kapı kolları ve göstergenin önündeki plastik kısım bile boyanabilir...

Boyanır, gayet de güzel olur. Benim orijinal konsol füme renkti ve boyasında yıpranmalar ve çizikler vardı. Komple zımparalanıp koltukların rengine boyandı ve mat lak atıldı, sonuç aşağıdaki gibi. Ustalık gerektiren bir iş, İstanbul'da olsan yardımcı olurdum.

Boyanır, gayet de güzel olur. Benim orijinal konsol füme renkti ve boyasında yıpranmalar ve çizikler vardı. Komple zımparalanıp koltukların rengine boyandı ve mat lak atıldı, sonuç aşağıdaki gibi. Ustalık gerektiren bir iş, İstanbul'da olsan yardımcı olurdum.

kullanılan malzameler nelerdi acaba bilginiz varmı? yada ben bu işlemi nerede yaptırabilirim? benim için önemli olan bayondıktan sonra kaliteli olması, boyası atmasın bi daha. autoking falan yaparmı acaba bu işlemi.

piano black gerçekten süper olur diye düşünüyorum

güzel işçilikle yapildi mi gerçekten çok süper oluyor. ama sanırım biraz acemilik söz konusu. risk alirsiniz.
ben derim ki 2. el bir konsol alin. çikmacılarda hatta su anda siede bile olabilir satiliyor.
çok para degil. onu alıp boyayin. sonrasında olacak bir sıkıntıda pişman olmazsınız..

güzel işçilikle yapildi mi gerçekten çok süper oluyor. ama sanırım biraz acemilik söz konusu. risk alirsiniz.
ben derim ki 2. el bir konsol alin. çikmacılarda hatta su anda siede bile olabilir satiliyor.
çok para degil. onu alıp boyayin. sonrasında olacak bir sıkıntıda pişman olmazsınız..
aslında kendim boyayabilirim ama benim aradığım hangi boyayı hangi astarı kullanmam gerektiği. yani kaliteli malzemeler olması lazım. birde piano black rengi için boya varmı?

Benim konsol sitemizin sponsoru Opel Team'de boyandı. Öncelikle üzerindeki eski boya tamamen zımparalandı, daha sonra boyacıda koltuklaırn renginde özel boya yaptırıldı, bir kaç kat boyadan sonra da mat vernik atıldı. Herkesin kolaylıkla yapabileceği bir şey değil, maharet ve ustalık ister. Piano black için renkden ziyade üzerine atılacağı vernik önemli. Esas efekti veren vernik olacak çünkü.

bakalım izmirde bunu yapabilecek yer arıycam inşallah bulurum...

Geri