astra g opc konsol almak ısteyenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Akadaşlar Aynı Konudan Bende Muzdalipim. Yurt dışında bi bertonede görmüştüm önce fiberden filan yaptıklarını düşünmüştüm. opc konsol oldugunu tahmin etmemiştim. bu sıkıntıyı sağlıklı bir şekilde çözen arkadaşlar varsa lütfen irtibat kuralim... Teşekkürler

Arkadaşlar opc konsolu yapacak arkadaşlar tüm elektronik kısmını yapacak bir usta buldum süper navigasyona şu özellikleri katdı büyük usb girişi veri aktarmak için dahili mikrofonu harici mikrofon ekledik kontağa bağlı açılıp kapanma özelliği hem şarz hem veri aktarma girişi ni çakışma olayını çözdü şu an hiç bir sorun yok iş toplamaya kaldı

Arkadaşlar opc konsolu yapacak arkadaşlar tüm elektronik kısmını yapacak bir usta buldum süper navigasyona şu özellikleri katdı büyük usb girişi veri aktarmak için dahili mikrofonu harici mikrofon ekledik kontağa bağlı açılıp kapanma özelliği hem şarz hem veri aktarma girişi ni çakışma olayını çözdü şu an hiç bir sorun yok iş toplamaya kaldı

Hocam detaylari paylaşırsanız çok iyi olur. Bende düşünüyorum :) konsol takmak sorun değil önemli olan elektronik sistemi ayarlamak :)

Telefon mesajı... Yazımda hata kusur olursa affola :)

Dedigim gibi şuan ustamda toplanma aşamasında teslim aldıktan sonra resimleriyle birlikte anlatacağım. Bir de sorunum var, Resim atamıyorum onuda halledersem

Dedigim gibi şuan ustamda toplanma aşamasında teslim aldıktan sonra resimleriyle birlikte anlatacağım. Bir de sorunum var, Resim atamıyorum onuda halledersem

mesaj panelindeki şu
insertimage.gif
simgeye tıklayıp çıkan ekrandan resmin gerçek linkini yapıştırırsanız resimler görünür :)

ercan1878 kardes sorunu cözduysen resimleri ile paylasabilir misin bu sıkıntı bende de var

Arkadaslar burdaki konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat cevajp verme ihtiyacı hissettim resimlerin boyutunu küçültünce yükledim, birde opc konsolu yaptım fakat elektronik devre kısmı sorun çıkardı bazen açılıyor bazende açılmıyordu bende manuel olarak projeye son verdim isterseniz projemi burdan izleyebilirsiniz [URL="http://youtu.be/1OwobNMtqFU"]http://youtu.be/1OwobNMtqFU[/URL]

Arkadaşlar opc konsol almak isteysen varsa sifir ürün var

Geri