harika olmuş dostum güle güle kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba; emeğinize sağlık.
ama kişisel düşüncem olmamış. içimden geldiği gibi konuşmak istiyorum. (sorun olursa söyleyin yorumumu silerim.)
bence opc konsol mahvolmuş. öncelikle renginden dolayı. boyamanız orjinalliğini mahvetmiş. bende de aynı uygulama var. ancak ben kılcal bi kaç çizik olmasına rağmen boyamanın orjinalliğini bozacağını düşündüğüm için öyle duruyor. car 400 e yaptığınız tuşların bi takım işlevselliği olabilir ama o da olayın dahada beter olmasını sağlamış. göstergenizi alta macunla yapmışsınız ama keşke kapak kullansaydınız. hele göstergeniz saat tarih radyo bilgilerini gösteriyorsa hiç gösterge kullanmasaydınız bence.
neler yapılabilirdi diye soracak olursanız.
teybin orjinalliğini bozmak yerine aux ve sd kartlı 50-60 tlye teypler var oraya takılabilirdi.
navigasyona elektrik götüren açma kapama anahtarlarından sadece 1 tanesi koltuk ısıtma butonlarının takıldığı holeye takılaibilirdi.
tavan lambasına anahtar demişsiniz. eğer düşündüğüm şey ise zaten far anahtarını geri çekince açılıyor ekstra olan bi anahtara neden gerek duydunuz merak ettim açıkçası.
ama yok aynanın altında yanan turuncu led lambayı diyorsanız o zaten çoğu kişinin istediği orjinal ve güzel bi özelliktir. bence ona anahtara gerek yoktu.
velhasıl ortada bir emek var saygı duyuyorum.
ama emeğe saygı duyarkende yapılan işlemin orjinallik dışında olduğu görmek emeğin boşa çıktığını görmek canımı sıktı açıkçası.
saygılar. notumun başında da söylediğim gibi yorumumdan rahatsız olursanız bilgi verin silebilirim. teşekkürler...
NOT : Bence sizin konsol ile benim konsol yer değiştirmeli =) Neden derseniz benim kişisel görüşüm de sizinkinin boyanması çünkü konsol ile birlikte göğüste 3 renk var benimki boyanmasa da olurdu çünkü siyah heryeri mecbur kaldım boyadım o ayrı,ama bence sizinkini boyarsanız daha iyi görünür diye düşünüyorum
Ciddi anlamda bir mesai harcanmış ve ortaya çıkan sonuç yapanı memnun ediyorsa olmuştur.
Ben gokibey'in konsola heyranım parayı bulunca 2. iş olarak yaptıracağım 1. iş olarak biraz benzin ve gaz almam lazım :/
o sesi engellemek için , öncelikle kablo bağlantısı yaptığın her noktayı gözden geçir.
ek kablo varsa mümkün olduğunca ekleri azaltarak ve yaptığın ekleri kesinlikle lehimleyerek yap ve iyice izole et. gördüğüm kadarıyla 0.75 elektrik kablosu bağlamışsın ,bence o kabloları sök ve ses kablosu kullan gürültü oranı az olur . aux çıkışı içinde yerinde olsam kaliteli bir kulaklığın jakı ve kablosunu kullanırdım. yani kulaklıkları keser jakını ve kablosunu kullanırdım. birde aux çıkışının şase ucundan teybin şasesine bir kablo çekerdim. bence bu yazdıklarımı bir dene .
birde o boşta duran harici jak auxtan bağlı birşey varken gürültü yapabilir onuda sök öyle dene. kolay gelsin.