Astra G Orta konsol lcd uygulaması resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mükemmel olmuş dostum

G Kasa bir astram var ve senin yaptığın paylaşım bana bir ilham oldu kaportacı arkadaşım ve ses müzik sistemeleri üzerine iş yapan bir başka teknisyen arkadaşımla paylaşıma gönderdiğin resimleri tartıştık şimdi resimdeki aracın aynısını yapıyorlar... bitiminde tekrar sizlerle paylaşacağım bu arada fiyatı merak eden dostlara duyuru olsun diye söylüyorum: iç deri döşeme, 1.200 ytl, LCD panel (GPS,Dvd,Vcd,Bluetooth telefon,tv navigasyon)=2.800 ytl Kenwood marka, göstergeler için ise fiyat bekliyorum...

- Hollandalı o bahsettiğin adaptor konusu ciddimi nereden bulabilirz ?

- Mahkum senin tasarım da çok iyi onun yapılışıda bize fikir verdi ama westi555 in gönderdiği resimlerde koltuk, göstergeler ve döşeme bir başka bütünlük sağlamış sanki.... ( Ne dersin ?)

iyide ben sadece orta konsol lcd uygulamasından bahsediyorum... zaten bu konuda orta konsola lcd uygulamakla ilgili... diğer yerler için bişey demedim ki?

Arkadaşlar merhaba, peki bu teybi yerinden nasıl söküyoruz, o sökülmeden konsol gelmiyor sanırım. Bu konuda bir bilgi lütfen.

csoft o adaptirlar almanyada bile satiliyo
onun bi fotosunu aramaya calisacam ve bu siteye koyarim
abimin vivarosu var ayni konu direksiyon da kumandasi var teyip pioneer adaptiri yerlestirdi
orginal gibi kullaniyor

Erdogan' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, peki bu teybi yerinden nasıl söküyoruz, o sökülmeden konsol gelmiyor sanırım. Bu konuda bir bilgi lütfen.

Kardes Teybin kenarlarinda ön kisminda yani kucuk dört adet delik vardir bunlarin icindeki vidalari 8 li yildiz anahtari ile cikarman gerek sonra oralara 4 adet ince cubuk ben öyle yaptim varsa kendi telleri ile kendine dogru cek konsolu sökmen icinde teyp ciktiktan sonra iki tane sag ve solda konsolun vidalari var onlarida sökmen gerek ve iki tane de kultablasinin orda var cikarirken konsolu önce lcd ekraninin ordan dogru cek yukardan kendine dogru cek kablosunu cikar kendine gelir.simididen kolay gelsin.

Çek teşekkür ederim..

mukemmel olmus ama ekran kalıtelı bısey olsa bence fena olmazdı o bozuldugu zaman sokmek zor olut herhalde

Geri