Astra G Orta Konsol Navigasyon Uygulaması ( RESIMLI ANLATIM )

evet aynen dediğin gibi ama ben haritayı açıyorum kontağı kapattığımda direkt olarak şarj kesilince kapatıyor sonra açınca açılıyor...

sertan emeğin karşılığında saygıyla eğiliyorum.
süpersin söyleyecek söz bulamıyorum.
bu çalışman ile opc konsola bi ton para vermekten kurtardın insanları.

yanlız bende biraz simetri hastalığıı var.
sağ tarafın kesimi ile sol tarafın kesimi biraz orantısızmı olmuş.
yoksa makinedenmi kaynaklanıyor. yanlış anlama simetri hastalığım olduğundan söylüyorum. o kadar belirgin bir hastalık ki resme onların düz olduğunu düşünerek bakıyorum aksi takdirde başım ağrımaya başlıyor :)
ama dediğim gibi emeğinin karşılığını görüntü ile almışsın.
eline sağlık

yoksa makinedenmi kaynaklanıyor. yanlış anlama simetri hastalığım olduğundan söylüyorum. o kadar belirgin bir hastalık ki resme onların düz olduğunu düşünerek bakıyorum aksi takdirde başım ağrımaya başlıyor :)
eline sağlık

vallahi supersin....:o:D

eline sağlık

teşekkür ederim gökhan...
simetri olayında sıkıntı yaşamanı tabiki istemem :)
yanlız şöyle bir durum var astranın oradaki bilgi ekranının oraya bakarsan şöför tarafının genişliği le yolcu tarafının genişliğinin aynı olmadığını göreceksin...
arabayı sattırmasın sana bu hastalık sonra:D

hayırlı olsun maşallah gule gule kullan benım navı nazardan bozuldu valla servıste :D

teşekkür ederim geçmiş olsun ne oldu ki kurcalamışlarmı ki bozulmuş

teşekkür ederim gökhan...
simetri olayında sıkıntı yaşamanı tabiki istemem :)
yanlız şöyle bir durum var astranın oradaki bilgi ekranının oraya bakarsan şöför tarafının genişliği le yolcu tarafının genişliğinin aynı olmadığını göreceksin...
arabayı sattırmasın sana bu hastalık sonra:D

biliyorum biraz daha farklı olduğunu ama şoför tarafında oturunca çok farkedilmiyorya ondan krize girmedim herhalde. birde sen kesip arkaya doğru alınca dahada belirgin olmuşya ondan herhalde. orjinalinde bu kadar belli olmuyor. sende gözüme sokarcasına ortadan çekince başım ağrıdı valla. proje hoşumada gitti baktıkça başım ağrıyor :D

biliyorum biraz daha farklı olduğunu ama şoför tarafında oturunca çok farkedilmiyorya ondan krize girmedim herhalde. Birde sen kesip arkaya doğru alınca dahada belirgin olmuşya ondan herhalde. Orjinalinde bu kadar belli olmuyor. Sende gözüme sokarcasına ortadan çekince başım ağrıdı valla. Proje hoşumada gitti baktıkça başım ağrıyor :d

:d:d:d:d

Geri