navigasyon için bir adet çıkma orta konsol aldım...
konsolu bilgi ekranının arka kısmına kadar kestim...(havya ile ısıtarak kestim)
kestiğim kısmı düzgün bir hal alana kadar zımparaladım...
kestiğimde çıkan plastik parçaları kullanarak kestiğim yerlerin yanına monte ettim
(projem yine yavaş devam edecek ama kısmetse ayın 15 ine kadar biriteceğim)
merceklerin montajını yaptım onlarıda bir kaç gün içinde ekleyeceğim...
devam edecek....
projeye devam
navigasyondan daha büyük bir boşluk olmuş ama sıkıntı çıkarmadı (5" lik navigasyon)
içerisine yapmış olduğum çerçeve boş dvd kabından kesildi...
sonra jalasanj ile yapıştırıldı ve en son olarak çekil macunu ile dolgu yapıldı yarına kadar kurusun yarın kısmetse zımparalama işlemine geçeceğim...
evet boyama işlemi nerdeyse bitmek üzere bir iki kat daha boya atıtığımda işlem tamamlanmış olacak...
boyamadan önce plastik astar attım ondan sonra boyamaya başladım bakalım biraz kurusun bir iki kat daha atayım...
en son hali, bunun üzerine navigasyon eklenecek...
en sonunda bitirdim....
açma kapama tuşunu lpg göstergesinin yanına yerleştirdim küllüğün hemen dibinde...
konsolu bilgi ekranının arka kısmına kadar kestim...(havya ile ısıtarak kestim)
kestiğim kısmı düzgün bir hal alana kadar zımparaladım...
kestiğimde çıkan plastik parçaları kullanarak kestiğim yerlerin yanına monte ettim
(projem yine yavaş devam edecek ama kısmetse ayın 15 ine kadar biriteceğim)
merceklerin montajını yaptım onlarıda bir kaç gün içinde ekleyeceğim...

devam edecek....
projeye devam
navigasyondan daha büyük bir boşluk olmuş ama sıkıntı çıkarmadı (5" lik navigasyon)

içerisine yapmış olduğum çerçeve boş dvd kabından kesildi...
sonra jalasanj ile yapıştırıldı ve en son olarak çekil macunu ile dolgu yapıldı yarına kadar kurusun yarın kısmetse zımparalama işlemine geçeceğim...

evet boyama işlemi nerdeyse bitmek üzere bir iki kat daha boya atıtığımda işlem tamamlanmış olacak...
boyamadan önce plastik astar attım ondan sonra boyamaya başladım bakalım biraz kurusun bir iki kat daha atayım...

en son hali, bunun üzerine navigasyon eklenecek...

en sonunda bitirdim....
açma kapama tuşunu lpg göstergesinin yanına yerleştirdim küllüğün hemen dibinde...

Moderatör tarafında düzenlendi: