abiler 6-7 tane role çöpe gitti ne yaptımsa olmuyor Yardımları için mokia abi ve gökibeye çok teşekkür ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parça birleşimini elektronikçi yaptı telekom röle yerine başka bir röle kullandı (telekom röle elinde yokmuş) Az önce montajını yaptım önce mavi siyah daha sonra kırmızı mavi kabloları birleştirdim en son şaseyi bağladım şase bağlar bağlamaz kilitler kendiliğinden açıldı kapandı falan. Tabi o arada sağ kapı açıktı bağlantıları tamamlayınca camları açtım kapıları kapadım, kilitledim ikinci kez kumandaya bastım sol ön, sol arka, sağ arka camlar kapandı fakat sağ ön cam kapanmadı. Şaşırdım neyse bağlantıyı söktüm daha önceki resimlerden yararlanarak tekrardan bağlantı yaptım yine aynı sonuç sağ ön kapanmıyor bir türlü o hariç diğer hepsi tıkır tıkır çalışıyor...? Neden aceba yardımcı olacak var mı?
Benim sağ ön kapı hala kumandadan çift kilitleme yapınca yukarı kalkmıyor, bir çözüm bulamadım maalesef! malum birde küçük bir il'in ilçesindeyim artık memleketime gidince baktırmayı düşünüyorum elektrikçiye anlıyorsa yapar...
ben hallettim sorun röledeymiş. selçuk sitesinde nokta elektronikten al parçaları lehimle çalışıyor. orda bu telkom röleden var.
abiler 6-7 tane role çöpe gitti ne yaptımsa olmuyor Yardımları için mokia abi ve gökibeye çok teşekkür ediyorum