Bizim arkadaşa gittim kovdu beni. Oruç oruç elimi bile sürmem diyor. Ben de suç, iftara iki saat kala gidersen kovulursun tabiSağ yolcu kapısı tarafından yapıcaksın. merkezi kilit beyninin olduğu yerden. resimlerde var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim arkadaşa gittim kovdu beni. Oruç oruç elimi bile sürmem diyor. Ben de suç, iftara iki saat kala gidersen kovulursun tabiSağ yolcu kapısı tarafından yapıcaksın. merkezi kilit beyninin olduğu yerden. resimlerde var
Bizim arkadaşa gittim kovdu beni. Oruç oruç elimi bile sürmem diyor. Ben de suç, iftara iki saat kala gidersen kovulursun tabi
Sağ yolcu tarafında ki yerden yapacağım inşallah ama resimler gözümden kaçtı demek ki. Tekrar konuyu bi baştan sona inceleyelim inşallah
Şu fotoğraftaki gibi yapsam oluyor galiba değil mi?fatih benim montaj resimlerinde de var sağ kapı bende ordan yaptım
Şu fotoğraftaki gibi yapsam oluyor galiba değil mi?
Evet ben de bugun hallettim
Parça konusunda yardımcı olan mkoca26 ya ve konunun ilk sahibi arkadaşa, konu içerisinde foto paylaşımında bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.
Sağ yolcu tarafından yaptım ben de. Çok Kolay oldu.
Çok güzel oldu şoför tarafı kapıyı açıp kapatmadan çalışmıyor, bu yüzden önce yapamadım mi acaba diye tereddüt ettim. Güzel güzel.güle güle kullan Fatih ne demek işini görebildiysek ne mutlu bana