slm öncelikle geçmiş olsun benim duyduğum kadarıyla anlatacağım gaza geç tepki vermesi tüp beyni ile araba beyni uyum sağlamaması olabilir tüp beynini değiştir veya bir ustaya göster ikincisi benim arabada geç çalışma sorunu vardı artı benzindeyken gaza basmama rağmen geç tepki veriyodu tüpe geçince gaza geç tepki vermesi geçiyordu bu sorunla tamirciye gittim tamirci tüp beyni ile olabilir dedi ama ilk önce benzin pompasından motora giden bir tane ufak boru var u şeklinde ona bakalım dedi çatlamış olabilir dedi kıvrımlı olduğu için görünmüyor dedi söküp bakmak gerekir dedi söktüğümüzde o borunun çatlamış olduğunu gördük ve değiştirdik ve sorun halledildi geç çalışma gaza geç tepki verme olayıda çözüldü bildiğim bu kadar arkadaşım inşallah yardımcı olmuşumdur. benim aracımda otomatik şimdi sorunsuz biniyorum....
Birde oksijen sensörüne baktır karışımı beyne yanlış gönderiyor olabilir bilgisayara bağlat arıza kodlarında yazar zaten arızanın ne olduğunu
----tüpü taktırdıktan sonra bu olaylar olduysa takdırdığın ustaya git tüpün beynine baktırt ve güzel bir ayar yapsın senin sorunun gaz takılınca sorunlar başladıysa kesinlikle tüp beyninde veya bağlantılarında sorun vardır derim...
Birde oksijen sensörüne baktır karışımı beyne yanlış gönderiyor olabilir bilgisayara bağlat arıza kodlarında yazar zaten arızanın ne olduğunu
----tüpü taktırdıktan sonra bu olaylar olduysa takdırdığın ustaya git tüpün beynine baktırt ve güzel bir ayar yapsın senin sorunun gaz takılınca sorunlar başladıysa kesinlikle tüp beyninde veya bağlantılarında sorun vardır derim...
Son düzenleme: