astra g park sensoru yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence montajını da yapan bi yerden alsanız iyi olur. mesela ankara can can otoda montaj dahil 50 liraydı 4 sensörlü garantili ürünler.bide onun montajına 50 lira ödemeyin derim.

bencede internetten falan alma. alacağın yere yaptır. gelen mal çalışmaz falan. hassas şeyler bunlar.

aslinda dogru soluyonuz arkadaslar takmak degılde sorun akrabam fıbercı delme ıslemlerını ben yapıcam elektırık ıslerı peder anlıyo bugun havale ıle parayı yatırcaktım 23 ytl havale parası ıstedıler

kredı kartın yokmu dedı bankacı bayan yazık dedı 50 ytl lık mala nıye 23 ytl havale parası verıyon kartla al bı musterımız sızın gıbı ınternette bısresy almak ıstedı hava parası cıkınca vazgectı bende havale gondermedım kfam kızdım hem ole 50 ytl dıyolar hemde havale parası anlamadım yaa

7 ytl standart havale parası 23 ytl adam kazıklamaya calısıyolar herhalde anlamadım

Eliniz yatkınsa, kendiniz yapmaktan çekinmeyecekseniz bence alın kendiniz takın.

Şu linke de bir bakın isterseniz...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=24461&highlight=park+sens%F6r
bugrakardes elıne saglık guzel olmus benım derdım bu sekılde konusan cyclone seslı bulabılırmıyım hatun konusuyo hepsı burada da var ama havale ucretı 23 ytl nasıl olor hala anlam veremıyom kartım da yok alamadım:alkis:

Geri