astra g park sensoru yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Banka hesabın varsa eğer internetten sanal kart oluşturup o şekilde alabilirsin, o da yoksa, şubeden havale yapmak yerine para kabul eden ATM cihazlarından havale yap, 1YTL yi geçmiyor havale işlemi masrafı

Konuşan park sensörü bir yerden sonra can sıkıcı olabilir, bence öten bir sistem yeterli olur, tabi yine de sen bilirsin.

bir de, imzana adını ve soyadını yazman gerekiyor forum kuralları gereği, hatırlatayım dedim.

Banka hesabın varsa eğer internetten sanal kart oluşturup o şekilde alabilirsin, o da yoksa, şubeden havale yapmak yerine para kabul eden ATM cihazlarından havale yap, 1YTL yi geçmiyor havale işlemi masrafı

Konuşan park sensörü bir yerden sonra can sıkıcı olabilir, bence öten bir sistem yeterli olur, tabi yine de sen bilirsin.

bir de, imzana adını ve soyadını yazman gerekiyor forum kuralları gereği, hatırlatayım dedim.
tamam kardesım hemen duzeltıyım verdıgın bılgı ıcın tessekurler.

Son düzenleme:
yapı krdı kartım var normal onun hesabına yatırıp kartan havale yapsam olur herhalde

hepsı burada meıl attım durumu soledım anlasmalı banka fortıs yatırın havale parası vermessınız dıye acıklama yaptılar pazartesı yatırcam bakalım

iyi sorun çözülmüş sayılır, şimdiden hayırlı olsun sensörün.

sagol mbugra kardesım far sensorude 35 ytl takan varmı acaba onu alabıldım dusunuyorum

Far sensörünü ben de düşünüyorum ama önce xenon almam lazım. takması kolaydır, ama sigorta kurusunu açmak gerekli, elektrik konusunda çok acemiysen bulaşma derim.

Far sensörünü ben de düşünüyorum ama önce xenon almam lazım. takması kolaydır, ama sigorta kurusunu açmak gerekli, elektrik konusunda çok acemiysen bulaşma derim.
peder elektırıkcı sorun yok komole on konsolu sokup lambaları degıstırdık taktık ama sormakta fayda var ıyı bır elektırıkcımde var yolum duserse soracagım

neysekı sorradan jeton dustu ortayı bos sensor alıp koyduk ılerde kamera takıcaz gerı vıtese attıkca hatun konusuyo gel gel :kop: :)

Geri