astra G paspas..

fluminense

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabama paspas bakıyordum yetkili servise bir uğrayayım dedim ve yedek parça kısmındaki arakdaş GM marka halı paspasları gösterdi,gerçek satış fiyatının 120 lira civarında olduğunu ama devraldıkları başka opel servisinden kalan bir parça olduğundan 70 tl ye vereceğini söyledi..ben de aracımda denedım hoşuma gitti ve aldım..
bir arkadaşım "kazıklanmışsın oğlum" 40-50 lira paspaslar dedi.
ne dersiniz,servis kerkelemiş mi beni?

soför tarafı sabitleme delikleri mevcutsa ve orjinsalse bence süper fiyata almışsın.bi ara 2. eli satılıktı 50 liraydı temiz ben alacaktım ama 1 hafta durmadan satıldı paspaslar.bu da demek oluyor ki bayağı uygun almışsın.arkadaşını boşver gitsin..

soför tarafı sabitleme delikleri mevcutsa ve orjinsalse bence süper fiyata almışsın.bi ara 2. eli satılıktı 50 liraydı temiz ben alacaktım ama 1 hafta durmadan satıldı paspaslar.bu da demek oluyor ki bayağı uygun almışsın.arkadaşını boşver gitsin..
sabitleme içi delikler mevcut,evet..Plastik civataları var zemine sabitleniyor ve delikler oturtulup plastik klips çevriliyor..teşekkür ederim,valla içim ferahladı:)

Aleminyum paspas alsaydın çok yakışıyor arabaya

evet plastik civataları da var..orijinal m, bunlar dedim,ama adama güvenmediğimden değil,hiç orijinal pas pas görmediğimden sordum....adam ters ters baktı bi ara:)
serkan kardeşim telefon edeyim servise,var ellerinde sanıyorum.alalım sana da..

Aleminyum paspas alsaydın çok yakışıyor arabaya

Hiç sevmiyorum ve yakışmadığını düşünüyorum

evet plastik civataları da var..orijinal m, bunlar dedim,ama adama güvenmediğimden değil,hiç orijinal pas pas görmediğimden sordum....adam ters ters baktı bi ara:)
serkan kardeşim telefon edeyim servise,var ellerinde sanıyorum.alalım sana da..

:)
bir sorarsan sevinirim.sağol.birde paspasın 1 tanesinde opel yada astra yazıyor mu?

:)
bir sorarsan sevinirim.sağol.birde paspasın 1 tanesinde opel yada astra yazıyor mu?
sorarım sorun değil..müşteri memnuniyeti için servis aldıktan 1-2 gün sonra arıyorlar zaten,yarın haftanın ilk mesai günü...ararlar eminim :)

sürücü tarafında astra değil de; şimşek şeklinde opel arması var ve altında yanlış hatırlamıyorsam OPEL yazıyordu.4 kat inmeye üşenmesem bakar gelirim de. ..

eywallah.yok cnm bu saatte ne gerek var.sonra bakarsın.tamam hatırladım bende şimdi opel arması vardı.

Geri