Astra G Rolanti Dalgalanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan master66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ve olan oldu aracım bugün yolda birden stop etti ardından çalışmadı kontağı çevirdim tık sesi bile gelmedi mecburen çekici çağırıp servis yolunu tuttum marş motoru ve kontak switch'i gitmiş dediler sorunlarımı anlattım rölanti dalgalanmasının, ilk çalışmada yüksek devirde çalışmasının bundan kaynaklanabileceğini söylediler ve elime 800 lira gibi bir fatura verdiler

Ve olan oldu aracım bugün yolda birden stop etti ardından çalışmadı kontağı çevirdim tık sesi bile gelmedi mecburen çekici çağırıp servis yolunu tuttum marş motoru ve kontak switch'i gitmiş dediler sorunlarımı anlattım rölanti dalgalanmasının, ilk çalışmada yüksek devirde çalışmasının bundan kaynaklanabileceğini söylediler ve elime 800 lira gibi bir fatura verdiler

Yetkili servis mi? yaw...

Evet yetkili servis bildiğim güvendiğim usta olmadığı için oraya gitmek zorunda kaldım

Fiyatlarına baktım bosch marka marş motoru 340 lira kontak switch'de çıkmasını bulabildim oda 150 liraydı onunda sıfırı 250 felan vardır diye tahmin ediyorum geriye 200 lira oda muamma (işçilik felan vs sanırım) tabi bunlar benim araştırıp baktıklarım

İşin özünde çok para istemişler bence. Pazarlık filan atma şansın var mı? Bilemiyorum ki...

Parçaların çıkış fiyatları bunlar zaten faturalandırıyoruz o yüzden pazarlık payının olmadığını söylüyorlar benimde elimden bunda da vardır bir hayır demekten başka bir şey gelmiyor

Kardesim gecmis olsun arac kac kmdeydi? Bende ankaraya gidicem 15 inde nasipse opel garage vercem araci arizayi bulmalari icin daha once 2001 elegance bindim 2 tane degstrdm boyle bir sorun yoktu acaba sente ayarindan felan yaparmi 3 ay once bosch serviste dente ayari yapti triger gevsekmis skti felan usta beceremedimi napti?

Aracım 239 binde ilk büyük arızası oldu bana inşallah bir daha da yapmaz.

Geri