Haha seviyrm seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bı Avuc da olsak yuregımız buyuk allahın adaletı maci 2,0 3,2 lehımıze cevırdık bunuda görduk ya nebılıyım anlatılmaz ses soluk kesıldı sesım cıkmıyor bagırmaktanİyi akşamlar beyler,saolun iyi dilekleriniz için,burak az önce fener-bursa maçından geldim bursalılara çok fena giydiriyor bu fenerliler haberin olsun,bir avuç taraftar ortalığı yıktınız amasarper özledim lan seni
kalplerımız bır fabrıka turbınlere döndu ses kesıldı vallaSlm gençlerburak ben oyu cimbomluyum,bursayı desteklemeye gittim dün stada,evimle yanyana devamlı giderim karşı takımları desteklemeye
zonguldakta benım arkadaş vardı 06 zay plaka modlu astra h bırzamanlar ne gunlerımız gectı bursada unıde okuyodu askerlıkden sonra ankarada şımdı belkı görmuşlugun vardırslmlar beyler işler yoğun bakamıyorum nete çok fazla zonguldağa gidiyorum şimdide yarına kadar ordayım yarın öğlen çıkıcam geri döncem inş. kendinize ii bakın