Astra G Sahipleri Buraya

amin saolasın kardeşim nerde taktırcaz artık bakalım taktırmaya kaldı iş onada enaz 50 lira isterler.

inş. 50 ye kurtarırız :) bu arada jantları sattım biras önce biri aradı kütahyadan astsubay 450 liraya anlaştık parayı yatırcak bugün akşamada otobüse vercem. süper oldu bu iş :)

inş. 50 ye kurtarırız :) bu arada jantları sattım biras önce biri aradı kütahyadan astsubay 450 liraya anlaştık parayı yatırcak bugün akşamada otobüse vercem. süper oldu bu iş :)
ben orda askerdım kımmiş aga kutahya merkezmı yoksa domanıcmı söyle bana bakıyım :confused:

Son düzenleme:
Günaydın beyler nasılsınız:Dsamet ben seni bir yere yönlendiririm 50 e taktırırsın merak etme

saolasın kardeşim karşıya geçiyorum trafik felç 1 saatdir yoldayım daha 1. Köprünün ayaklarını göremedim bile
Emre jantların parasını göndercek adam dönüşte sana uğricm bi aksilik olmazsa alırım yayları sende müsait olursan ok kardeşim

bende sattım org u adamla yarın mahllede göruscez teslım ettcez cuma mubarek gun yaradı ya ALLAHA şukur cumayıda kıldık ıcımden yuk kalktı :)

Geri