Astra G Sahipleri Buraya

aynen hb olsaydı süper olurduda neyse sedanla idare etcez artık :) sırada panjur var inş. onuda alcaz en kısa zamanda tamponu çok istiyorum ama sürter o olmicak heralde:(

aynen hb olsaydı süper olurduda neyse sedanla idare etcez artık :) sırada panjur var inş. onuda alcaz en kısa zamanda tamponu çok istiyorum ama sürter o olmicak heralde:(
bertone tamponu al cıkmacıdan boyat kullan samet medem gerek yok bence germany stıl olmuş maşallah :D

su siyah bertonedeki hem ucuzdu hemde sisleriyle beraberdi :) farlarında müşterisi var giderse farlar bakarım artık tampona :)

bu çıtalardan nerden bulabilirim düşmüştü askere gitmeden önce hiçde bakmadım nerden bulabileceğime adı nedir nerden bulurum fiyatı nedir? çok kötü duruyo ön tampon bi eksiklik var

4257b8fe8b99b7b9ef9b34fb698c9bea.jpg

forumda bı arkadaş ya hedıye verdı ya sattı galıba öyle hatırlıyorum parcacılara sor gene :)

Bu yaylara bertone tamponu gider okadar:Duğraşma çıtayla falan bulabilceğini sanmıyorum

iyi geceler beyler bu yaylarla sürtmezse bertone tampon alıyorum en kısa zamanda :) bende yatar sabah 7 de gitcem röntgen sökcez :) isteyen varsa gelsin ilk önce bi röntgenini çekelim :)

Geri