ulan gecın dalgınızı hepınızı bır gun sagından ruzgarıma kapılacaksınızReina nin yaninda iki sarisin manita veriyor
kac ps artik size gore degisir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan gecın dalgınızı hepınızı bır gun sagından ruzgarıma kapılacaksınızReina nin yaninda iki sarisin manita veriyor
kac ps artik size gore degisir
kolay gelsın kardeşim allah yardımcın olsun yogun iş temposu bılırım bu hafta 12 saat dıkıldım ayaktaselamlar beyler kaç gündür montajdayım yoktum yine işler yoğun bu aralar ne nete girebiliyorum nede başka bişey sabah iş gece yatak haftaya antep ordan urfa gelince adana ordan gelince fetiye ne arabaya binebiliyorum ne bisiklete
orkun güzel olmuş oturmuş yere keşke biraz daha bassaymış daha güzel dururdu en kısa zamanda jant yay al kardeşim
hadı hayırlısı yanlız bu maket o kadar kalıte degıl benzemıyor cakma gıbı duruyorslmlar g ciler
arabayı teleflex serdar bey e teslim ettim gfi liyoruz editionumu.daha yapılacak işler var Allah ın izniyle...
çoktandır aklımda olam ama diğer arabam daihatsuda bulmamın mümkün olmadığı için gerçekleştiremediğim diecast projemi yapmak istiyorum.
bu arabayı satın alıp kendi arabam edition un boya koduyla boyayıp arabamın içine ön göğüs e koymayı düşünüyorum.ne dersiniz...
ilan bu :http://www.sahibinden.com/2000_opel..._fiyat_te-85WQQaXQQ13717963WQQpXQQdisplayitem
selamlar beyler kaç gündür montajdayım yoktum yine işler yoğun bu aralar ne nete girebiliyorum nede başka bişey sabah iş gece yatak haftaya antep ordan urfa gelince adana ordan gelince fetiye ne arabaya binebiliyorum ne bisiklete
orkun güzel olmuş oturmuş yere keşke biraz daha bassaymış daha güzel dururdu en kısa zamanda jant yay al kardeşim