kanka benim yoğunluk bitti sayılır.ilkere geceuçuşundan mesaj attım şimdi.bakalım ne haber gelcek.
olmadı ben ayarlıcam bu hafta.sen ilanı ve rakamları hazırla
olmadı ben ayarlıcam bu hafta.sen ilanı ve rakamları hazırla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normaldır bakımlıysa problem yok kullanımdan kullanıma cok degısıyor yakıtburak gaz litresi sizin ordaki gibi 2 lira olsa 0.22 yakacak ama.ne dersin buna? sence bi gidiymmi tüpçüye
bende 15 vardı 16 yaptım ama göruntu olarak ıdare eder ama 17 cok şekıl duruyor ıdeal 16 burak 15 alcagına hıc alma bence ılerde degışecekdır fıkrın cunku cok kucuk kalıyor camurluga 15 ıncMerhaba arkkadaşlar yeni konu açmak istemedim opelin orjinal lastiklerine ( 15 ') tavsiye edebileceginiz jantlar nelerdir kısmetse yarın yan Çıtaları ön tampon ek ve egozu çift çıkış yaptırıyorum elim değmişken jantlarıda halletmeyi düşünüyorum fakat 15' olarak jant öneriniz varmıdır ?
ahh Samet onceden dedim ya agustos ortasi soz.. montane te slx mi cikaricam her bostanci pendige varim...
reco msj alindi ama isleri hizli yaparsin isler sana bakiyor
beyler daha onceden de soylemistim.. ama bir daha soyliyim belki ilerki nesillere faydasi olur
astra g min fren sistemini degistirdim..
soyle ki..
astra g 1.8 2.0 2.2 2.0 turbo kaliperler ayni.. saka gibi ama gercek 115 PS lik ile 200 PS lik kaliper ayni.. haa numaralari farklidir belki bakmadim.. onemli olan kaliperin icindeki silindirin basma capi o da 57mm
turbo da 308 lik disk var sadece
sona arastirmalarim sonucu EBC markasinin GD serisinin FIAT/Coupe/2.0 16v Turbo/94-96 nin disklerini aldim.. EBC GD414 ( 284mm x 44mm x 22mm ) bu disk almanin nedeni hem ucuza bulmam hemde alternatif olarak Opel de alicagim diskle ayni boyutta olmasiydi. ya da EBC GD1304 alacaktim..
balata da ise astra g turbo nun EBC Greenstuff DP21183 aldim. Burda gercekten her turlu yardim eden ve sohbet olarakda soguk davranmayan EBC distrubutoru Serdar ve Erkan abime tesekkur ederim
en onemli kisim ise astra g 1.8 den ( 4 bijonlu ) tasiyici alinmasidir.
ozet olarak gerekli olanlar ;
astra g 1.8 2.0 turbo tasiyicilar(varsa) ( 4bijonlu )
minimum 280mm 308mm ( dahil ) arasi diskler
astra g turbo balatalar ( belki 1.8 inde balatalar olur ama ben bunu sectim )
vee unutulmamasi gereken uygun civatalar.. (civataci da civatadan bol ne var )
en onemlisi benim her turlu nazima katlanan Istanbul Kartal Sanayideki Paksoylar Opel den Enver ustaya (abime) tesekkuru bir borc bilirim.
Fotolari hafta icin zamanim olunca yuklemeye calisirim
Maasallahi var daha balatalar alisma suresi olmasina ragmen cok iyi.