Astra G Sahipleri Buraya

Olm umrumda olur mu?:D ben geyiğimi yapar çeker giderim =))
Işıklarda tatlı tatlı yanımı verir keyfime bakarım roll muş dragmış karışmam=))
Şu sıralar zaten yusuf yusuf geziniyorum,ya uzun dönem çıkarsa diye,boşuna mı bitirdik üniversite demem inş=)

Şu sıralar zaten yusuf yusuf geziniyorum,ya uzun dönem çıkarsa diye,boşuna mı bitirdik üniversite demem inş=)
insallah gönlunce olur uzun dönem cıkarsada kısmet dıcen yapıcan askerlık bızde yaptık aga herturlu cılgın toroscu selam olsun kutahyaya :D

Ya sarperim bırak bu işleri:Dboğazına kadar yüklüyolar arabayı sonra sadece cai li s2k ile roll a giriyorlar ne kadar adil bu işler:D
benide söyle mugen headers lı komple mugen egzoslu cai li emrecan var de benle girsinler bakalım,hondacılık damarım tuttu gene hehe:p

+ O pistonu al bir yerlerine tak,nerelerdesin sen,askere gitcem görüşelim bir ara hayırsız:)

leron bro.. :) o cali 280 lik ti.. tayyar da saglam yuklu olmasi lazim.. cunku chef kadirin di...haa desen ki bana, hangisini secersin.. tayyari alirdim..calibra cok agir araba.. ;):) broo ben uzaklardayim biliyosun.. ulaan arasana hayirsiz :D

Hayaller güzeldir be sarper:)
Ulan bora malum kişiler topa tutacak şimdi seni sohbet kutusunda muahahah:D

hayal degil k1 connecting rod un destekledigi ust sinir ;) haa ben bu 1.6 da o kadar yukler miyim.. asla.. o kadar para harcanir mi :D

broooo :) askerde bir sey olmaz sana caki gibi olursun caki :):):)
cakinin gelini hatta :):):)
uzun donem olmaz, rahat ol ;):) telsizci olursun sen ;)

Baba,adamı dün fena tahrik ettim ondan banı yemiş:D

haha tam klavye erkegiydi ama :)

bilen bilmeyen, evet ortaya combo yapiyorum.. :):)

5332.jpg

5341.jpg

bu opucukte leron a askerlik oncesi gelsin :D:D hatunu bana birakin ama ;)

5345.jpg

bu da bende g cilere kapak ;) aradaki paslar temizlendi :)

5358.jpg

Geri