Tavanin döşemeside lazim ben 2sene evvel vectranin sanrufunu görmustum cikmacida 250 tl demişlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tavanin döşemeside lazim ben 2sene evvel vectranin sanrufunu görmustum cikmacida 250 tl demişlerdi
Nabersiniz G'cileeer
Bora abi sağlam askerlik yapıyor valla
Tesisatım satılık haberiniz olsun beyler alıcı varsa arıyan varsa ulaşabilir...
L7 30cm Kabinli + Edison 1000a Anfi Tertemiz Sorunsuz Cihazlar Fiyattada 750 Diyorum normalinde Opelim.net Ailesine 700 lira kompe set.
Birde bişi sorucam ya sunroof baya maliyetlimi çıkar bana bide nerden bulabilirim ne kadardır bunu araştırıyorum ama hiç bi yerde bişi yok sinir oldum bilgisi olan bilgilendirebilirmi ya
ancak çıkma bulursun orjinalde vardırda çok pahalıya patlar pert aracın birinden bulabilirsin...bende çok istiyorum
internette çıkmacılara soruyorum fakat şu ana kadar cevap gelmedi
bencede serkan abi sunroff konusunda bende öle düşünüyorum istediğim kadar kara versemde orjinali gibi olmucağını biliyorum ama olsada şık olurdu güzel bişi sunroof..
Tesisat konusunda evet abi fiyatta ısrarcı değilim ama böle bi deniyelim dedim şansımı olmazsa dahada inicem şu an için paraya ihtiyacım yok ama bu ay içinde baya bi ödemem var onun için direk aşağı çekicem fiyatı
opel bunları çalmış..