Astra G Sahipleri Buraya

Tavanin döşemeside lazim ben 2sene evvel vectranin sanrufunu görmustum cikmacida 250 tl demişlerdi

Nabersiniz G'cileeer :D
Bora abi sağlam askerlik yapıyor valla :D:D
Tesisatım satılık haberiniz olsun beyler alıcı varsa arıyan varsa ulaşabilir...
L7 30cm Kabinli + Edison 1000a Anfi Tertemiz Sorunsuz Cihazlar Fiyattada 750 Diyorum normalinde Opelim.net Ailesine 700 lira kompe set.

fiyat biraz pahalı geldi açıkçası.alacağımdan değil yanlış anlama ama fiyatta ısrarcı olursan beklersin 1000 liraya mal ettiğim seti geçen sene 400 e zor iteledim.

Birde bişi sorucam ya sunroof baya maliyetlimi çıkar bana bide nerden bulabilirim ne kadardır bunu araştırıyorum ama hiç bi yerde bişi yok sinir oldum bilgisi olan bilgilendirebilirmi ya :(

ankara da şaşmaz da webasto bayii si var 1000 liraya falan takıyolar 2 yıl garantili olması lazım.http://www.ankaotomotiv.com.tr/sunroof.aspeski arabaya taktıracaktım ama araba eski olduğu için vazgeçtim.şu an kullandığım astra yı sunrooflu aldım.gerçekten hoş birşey ama sonradan yaptırıp o kadar para ödeyip arabanın orjinalini de bozacak kadar aman aman bir özellik değil.öyle bir niyet varsa aracı değiştirmenizi tavsiye ederim.

ancak çıkma bulursun orjinalde vardırda çok pahalıya patlar pert aracın birinden bulabilirsin...bende çok istiyorum
internette çıkmacılara soruyorum fakat şu ana kadar cevap gelmedi

tad vermez kardeşim söyliym.fabrika dan sunrooflu çıkan arabanın tavanı da ona göre dizayn ediliyor direkleri falan.dekobajla kesilip koyulan sunroof tan pek hayır bekleme bence.vazgeçmenizi tavsiye ediyorum.yeni arabanızı sunrooflu alırsınız...

bencede serkan abi sunroff konusunda bende öle düşünüyorum istediğim kadar kara versemde orjinali gibi olmucağını biliyorum ama olsada şık olurdu güzel bişi sunroof..
Tesisat konusunda evet abi fiyatta ısrarcı değilim ama böle bi deniyelim dedim şansımı olmazsa dahada inicem şu an için paraya ihtiyacım yok ama bu ay içinde baya bi ödemem var onun için direk aşağı çekicem fiyatı :(

bencede serkan abi sunroff konusunda bende öle düşünüyorum istediğim kadar kara versemde orjinali gibi olmucağını biliyorum ama olsada şık olurdu güzel bişi sunroof..
Tesisat konusunda evet abi fiyatta ısrarcı değilim ama böle bi deniyelim dedim şansımı olmazsa dahada inicem şu an için paraya ihtiyacım yok ama bu ay içinde baya bi ödemem var onun için direk aşağı çekicem fiyatı :(

gerçekten yakışır ama bence bu araba için sunrof olayını çıkar aklından satarken de zorlanırsın.anlayan adam almıyo bu modelde sunroof yok sonradan takılmış diyince tavana birşey mi düştü de takıldı der (ben düşünürüm mesela).

set i ben sahibinden e aldığıma yakın bir fiyatla verdim.baktım satılmıyo 3-5 günde bir 30-40-50 kırpmaya başladım fiyatı.1000 lira dan fazla harcağığım set 390 a düşünce telefonlar gelmeye başladı.sonra bi şahancı arkadaş geldi aldı.sevincinden pati çeke çeke gitti :D

Aynen Serkan abi hani bendede CVR wardı 38 cm aldığım fiyat o zaman 220 liraydı kabin yapıldı 20 lira ona gitti 240 lira ben sattım 300 liraya ama kaç ay bekledim kör satıcının kör alıcısı vardır demişler arıyan adam alıyor her türlü ama bekliceksin hele bide paraya sıkıştıysan tamam bışver o tesisatı ver ucuza gitsin :D
Murat Bey siz opel parça çalıyor demişsiniz ben anlayamadım nasıl parça çalabilir koskoca opel??

tabikide koskoca opel parça çalacak değil...
çalıyor derken ....koymamışlar bu modellere....
classic olarak üretilen bu modellere bu parçaları kullanmamışlar..yani ASTRA classic II LERDE orjinal olarak fabrika çıkışı karter muhafaza ve motor kaput keçesi yok

Murat GÜVEN
İSTANBUL

Geri