Astra G Sahipleri Buraya

aynen kanka pazitif ol benım gıbı hatay serın yola duşme orda sıyırdım şöfor oldum kutahya komutan söfuru oldum aklımdan gecmezdı allah ım dedım nerden geldım buraya hatay serın yol da ıt baglasan durmaz of of kurtuldum ya :D

En kral bizim burda askerlik yapanlar eskişehir-hava hastanesinde adamlar yatarak askerlik yapıyorlar çok kral ya bizede büyük ihtimal doğu düşücek diye düşünüyorum :D

hıc bır zaman yatarak askerlık yapılmaz 3 ay 1 ay acemılık yapana sor bır ömre bedel zaten usta bırlıgınde rahata erıyosun o ayrı mevzu :D
emre canın sagolsun gel yavrum ya sıkender ısmarlıyım sana :D

@küçük emre şap şehir efsanesiymiş ya :Dburda sabahları pekmezi tahini dayıyorlar,herkesin ki dimdik bütün gün görmen lazım muahah:D içeri yanlışlıkla bir kız girse fatmagülün suçun ne? Tarzı dizi olur:D
Ben kısa dönem olduğum için 1 ay acemilik yaptım ama çekilcek çile değil 17 gün yıkanamadım berbattı şimdi daha rahatım bütün gün elizabeth:p
Emre gel kanka gel 337 leri bekliyrm:D
Sonuç olarak türkiyede asker olmak saçmalık üniversitenizi bitirin gidin yurtdışına direk bir şekilde bedelli yapın olsun bitsin,boşa vakit kaybı,ezik ezik tiplerle uğraşmak zorunda kalmayın okuma yazma bilmiyor adam 25 yaşına gelmiş,akp ye oy veriyor neden dediğimde bilmem ki diyor hiçbir konuda en ufak görüşleri bilgileri yok:D kapkaçcısıda burda tecavüzcüsüde gaspcisıda adam yaralamışı da farklı bir deneyim,hiç tavsiye etmiyorum kaçın kaçabildiğiniz kadar:D
burak sarp size de selamlar
işlerim var gitmem lazım şimdi:D

Aleykum selam kanka senin icin telefondan nete baglaniyorum kanka kiymetini bil askerlik kacum her telden insan olcak neyin ne oldugunu ogrencen buda tecrube oluyor pişiyosun ama deseler seni cagiriyoruz askere hic duşunmeden giderim şartlar agir ama guzel ulkemizin bize ihtiyaci var

Geri