Astra G Sahipleri Buraya

sensorler iş görur ya ısteyen varsa satarım uygun yollu verırım
kaskoya nakıt 500tl vercem elımdekı satarak malzemeyı paraya cevırmem lazım kredı kartına yatırcam malum bayram usttu :)

ölctunmu kardesım ben kar amacıyla degıl yardımcı olmaya calısıyorum aklından başka bırsey gecmesın cok yagmurlu carsıya cıkamadım bugun bı toplantı vardı bugun soramadım sen ölç ben fıyat alıyım folyoya telefondan
park sensörune foto cektım 2 sı saglam sensorun dıgerlerınde kablosu kesık bu arada astra yazısı ve opel logosuda buldum mubarek ev hangar gıbı :D

Biliyorum kardeşim ilgin için teşekkürler.Ebatları seninkiyle aynı olması lazım :) Ama illada ölç diosan ölçeriz ;)

benımkıyle aynı orda problem yokama kac metre oldugunu söyle hemen fıyat alıyım telden sana uyarsa gönder parayı alıyım sana kargolıyım anladınmı mevzu bu gökay ama amatör işi degıl tavana folyo cekmek makınayla ve sprey sıkarak ısıtarak yapıstırıyor en az 2 saat surdu benım ışlem sen yapabılırmısın bılmem mundar olcak 3m folyo :D

Vala yemez ben yapmam :D Burda film çeken sanayi camiisına götürürüm çeker onlar :D Sen bu işlerin eri olmuşun kaç m gider hocam bizim oğlana :D

Vala yemez ben yapmam :D Burda film çeken sanayi camiisına götürürüm çeker onlar :D Sen bu işlerin eri olmuşun kaç m gider hocam bizim oğlana :D
hb mı nb mı arac aracın tavanını genışlemesıne 10 cm pay uzun lamasına 10 cm pay bırakarak ne olur ne olmaz dıyerekten fazla olmasından yarar var tavan cıtalarını cıkartarak bu işlemı göze alarak olcmek lazım benım tavan kac metre onu bıle olcmedım valla :D

hb mı nb mı arac aracın tavanını genışlemesıne 10 cm pay uzun lamasına 10 cm pay bırakarak ne olur ne olmaz dıyerekten fazla olmasından yarar var tavan cıtalarını cıkartarak bu işlemı göze alarak olcmek lazım benım tavan kac metre onu bıle olcmedım valla :D

Nb abisi bizim oğlan :D seni yormayım ben en iyisi hafta sonu ölçüm boyunu bizimkinin :)

Ben böyle askerliğin taaaaaaaaaa a.k:D
bir park sensörümüz,yol pc miz bile yok be burakım:D

Geri