Astra G Sahipleri Buraya

deme olm öyle ben gidiyrm aralıkta:D
Korkma bizde 15 ay yaptik cilgın toroscuydum 2 vites 100 benzin power muhaha :)
Alişirsin korkak gitme cesur bi şekilde motive et kendini kanka ne adamlar askerlik yapiyor senmi yapamican yuru be bu gazla afkanistana bile gidersin

hayırlısı moruk yanlız paso vtec açıp duruyorum şimdi orda şöför olursam toros kullanmak koyar bana:D:D:D

ya olm bana fakir edebiyatı yapma şimdi:D üniversite hayatımı devletten 2 tane bursla geçirdim işe girince toparladım herşeyi azı çok iyi bilir ben;)

bizim askerle konuştum bugün fenalarda kaçmasa bari oralardan:D

Yok ya daha neler allahtan kisa dönem çavuş er olsaydi napacakti asker dönuşu hayat başliyor esas teşke sizin yerinizde olsam ekmek elden su gölden ya kanka icime doguyor sen kutahyaya duşucen kardeşim :)

ne asker dönüşü başlıyor hayat olm adam vodafoneda çalışıyor gelecek gene girecek oraya,olan bana olacak muhaaaa hakkaride donacak bir yerlerim dönünce de gene iş arıcam:p

ne asker dönüşü başlıyor hayat olm adam vodafoneda çalışıyor gelecek gene girecek oraya,olan bana olacak muhaaaa hakkaride donacak bir yerlerim dönünce de gene iş arıcam:p

Orda haklisin bende 3kuruşa calişiyorum askerden önce maybahck ferariya bile parça yapiyoduk eski işim iyiydi cok şukur napalim idare ediyoruz

Geri