Astra G Sahipleri Buraya

ya bırak bu işleri sarper hani caddede bisiklete bincektik kardeşim :D ben kendi gücümüde koydum kara yılana 20 bg arttı :D

haklisin dostum 25 agustos demistim ama sinav tarihleri atinca gelisim 2 hafta erteledim.. sona da bir gevseme oldu :D ipin ucu kacti.. beratla bile 2 kere gorustuk.. p.m atiyorum detayli..

iyi akşamlar deyip arabaları garajamı çekiyoruz yoksa gece yenimi başlıyor. caddelere mi akıyoruz:cool: :)

ya arkadaşlar astra g sahibiyim airbag kapagını değiştirirken ortadaki krom kaplı opel armasını kırdım,yenisini bulabilr miyim..çok kötü duruyor canımı sıkıyor gercekten..bi yardımı olabiecek arkadas var mı_?

Son düzenleme:
ay arkadaşlar astra g sahibiyim airbag kapagını değiştirirken ortadaki krom kaplı opel armasını kırdım,yenisini bulabilr miyim..çok kötü duruyor canımı sıkıyor gercekten..bi yardımı olabiecek arkadas var mı_?
çıkmacılarda bulabilirsin birde westi555 nickli hakan bey var belki onda da bulabilirsin

o bıcım yagmurlu bursa ya hafta sonu bır suru ışım var hafta sonu ıyı olur ınsallah hava

Geri