Astra G Sahipleri Buraya

hadi bakalım Burak darısı başımıza bide ben satabilsem fiyatıda düşürdük ama tık yok :D
aga sende bas anfısı kaldı dımı bana lazım para yok ya kurban bayramı geldı satılmassa 1,2 ay ıcınde talıp olabılırım :D
selamlar beyler nasılsınız fena yağmur yağıyo kapı dışarı çıkılmıyo valla.
şuan hava actı ama akşama ne olur bılınmez acayıp yagmur yagıyodu 2 gundur:)

tamam burak zaten kimse niyetlenmiyo almaya sana gönderirim merak etme yabancıya gtmesin :D

tamam burak zaten kimse niyetlenmiyo almaya sana gönderirim merak etme yabancıya gtmesin :D
ben nıyetlendımmı satılır benım şansım yok ınsalah satılır bende ıkı anfı var bırını mono yapcam 2*400 bassa kullanıyorum onu satabılırsem alırım problem degıl alırım aslında :rolleyes:

diğer satılıklarımada niyetlende kısmeti çıksın ya bendede 5 kanal jbl var monosunun bukadar kuvvetli olacağını tahmin etmiyodum çok şaşırttı valla :D

walla sata sata 2 tane kaldı bende kaçtane olduğunu hatırlamıyorum okadar çoktu şimdi o ikiside satılık hatırlatığım 11 taneydi arada alıp sattıklarım hariç :D

hacım linkine bakmıştım akşam üstü hata veriyodu kayseride edison anfiye kimse okadar para vermez yoksa rahat satılır bendekilerin ikiside jbl hangisini veriyim :D

ben ılan vermedım kardesım bende edıson yok benı dıger bırakla karıstırdın :D
bende snake sınek ışaretlı anfı var 2*400 bırde pıonner 424 4 kanal anfı var

ya kusura bakma bunama başlangıcı var heralde bende herkezi karıştırıyorum jbl 5 kanalı daha yeni aradılar sattım harbiden uğurlu geldin :D :D

Geri