Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar beyler dün akşam çınarcıktan istanbula dönerken süper bi ceza yedim sisli havada sislerim açık diye ceza yedim adama anlatıyorum sis var nie kapatayım diyorum ben önümü görüyosam sis yoktur diyo herkesin sisleri açık niye sadece beni çevirdin diyorum sırayla alıyorum diyo 3 araba var siz gidin arkanızdan geleni alıcam diyor ama gelen arabaların hepsinin sisleri açık komik bi durum sinir ettiler salak polisler beni 62 tl cik devlete para bırakcaz yine
eyv. kardeşim saolasın ya zoruma giden ceza yemek değilde sisli havada sis farlarımı yaktığımdan ceza yemek zoruma gidiyo şimdide ödeyemiyorum cezayı mtv sorgulamada araç bulunamadı yazıyor.
iyi akşamlar garajjjj Ya bişi sorucam bu bakımlarını kendim yapıcam arabanın krikom var balatayıda diskide her gün değiştiriyorum hava filtresi vb diğer filtreler oyuncak zaten ama marka ne önerirsiniz yağı falan ne marka önerirsiniz diğer paraçaları falan internetten araştıranınız oldumu yada bana marka söyleyin ben araştırıyım ya...
Iyi akşamlar beyler arkadaşin b2 vectrayi bakima soktum dun akşam hava filitresi + yag filitresi + benzin filitresi +mobil 10 40 w yag komple alti usttu kontrol edildi aracin sagi solu malzeme 100tl işcilik 10tl toplam 110 tl işi bitirdik
nerden aldınız abi bende alsamda kargolasalar banada burdada vardırda pahalıdır belkide ama ben daha balatalarla disklerin durumunada bakmadım daha bujileri değiştiricem baya bi masraf var bakalım nasıl çıkıcaz işin içinden işçilik yok allahdan
bu sabah arabayı bıraktım gaz bakımı ve genel bakımı yapıldı 40 000 bakımı far ayarı yapıldı gazda düğmesinde sorun vardı onu halletti 135 tl gaz bakımı zaten 50 tl demişti 85 tl de genel bakım filtreler ve 10 40 yağ