H3 serkan
plazma daha cilgin birşey yokmu bunun kadran rengi beyazdi sanirim
ya taktım 6000K kore malı H3 ama hala sarı gibi çıkardığımdan çok az farketti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H3 serkan
plazma daha cilgin birşey yokmu bunun kadran rengi beyazdi sanirim
osram veya tekson marka xzenon cakma yazı şeklınde yazıyor 10 15 tl ampul al onu dene akude yak begenmesen gerı ver osram ve pıhılıps 500k 6000k beyaz yanıyor ama önunu görmessın tavsıye etmemya taktım 6000K kore malı H3 ama hala sarı gibi çıkardığımdan çok az farketti
bende osram var beyaz yanıyor h1 h3 olsaydı gönderırdım 50 lıra para verdım beyazlıktan yol gozukmuyor 5000k yagmurlu havalarda performansı ıyı degılburak ne tam beyaz ne tam sarı oldu.adamın dediği hepsi aynı bu orta hallisi osramda aynı yanar dedi.benim aldığım da texon galiba.pek içime sinmedi.
hadı hayırlısı bızde arkadasımızı yolcu ettık bursadan bugun ıstanbula yola cıktı memleketı trabzon dan aralık ayına kadar takılcak ondan sonra yerı bellı oldumu teslım olcak parayla degıl sıraylaben istiyorum gönder kankacım bana,s2000 e opc konsol yakışır diye düşünüyorum
bu arada şafak aydınlık olmaya başladı
verelım kanka sana ayıpsınOpc konsol mu dedi birisi Ses sistemi bitti sıra konsola geldi
ben istiyorum gönder kankacım bana,s2000 e opc konsol yakışır diye düşünüyorum
bu arada şafak aydınlık olmaya başladı