Astra G Sahipleri Buraya

ya taktım 6000K kore malı H3 ama hala sarı gibi çıkardığımdan çok az farketti :(
osram veya tekson marka xzenon cakma yazı şeklınde yazıyor 10 15 tl ampul al onu dene akude yak begenmesen gerı ver osram ve pıhılıps 500k 6000k beyaz yanıyor ama önunu görmessın tavsıye etmem

burak ne tam beyaz ne tam sarı oldu.adamın dediği hepsi aynı bu orta hallisi osramda aynı yanar dedi.benim aldığım da texon galiba.pek içime sinmedi.

burak ne tam beyaz ne tam sarı oldu.adamın dediği hepsi aynı bu orta hallisi osramda aynı yanar dedi.benim aldığım da texon galiba.pek içime sinmedi.
bende osram var beyaz yanıyor h1 h3 olsaydı gönderırdım 50 lıra para verdım beyazlıktan yol gozukmuyor 5000k yagmurlu havalarda performansı ıyı degıl

yokmu opc konsol ısteyen mıllet yokken sorardı sımdı kımse sormaz oldu

ben istiyorum gönder kankacım bana,s2000 e opc konsol yakışır diye düşünüyorum:p
bu arada şafak aydınlık olmaya başladı

ben istiyorum gönder kankacım bana,s2000 e opc konsol yakışır diye düşünüyorum:p
bu arada şafak aydınlık olmaya başladı
hadı hayırlısı bızde arkadasımızı yolcu ettık bursadan bugun ıstanbula yola cıktı memleketı trabzon dan aralık ayına kadar takılcak ondan sonra yerı bellı oldumu teslım olcak parayla degıl sırayla :D:D

Geri