Astra G Sahipleri Buraya

Edison 1000a mono bass anfisi satılıktır :P diceeeeemmm ama tek satılık değil yaninda L7 var 30cm :D

arkadaşın sıfır astra h 111 sedana bidim beğenmedim.tipi kayık gibi geldi.g daha iyi görünüyo gözüme.

arkadaşın sıfır astra h 111 sedana bidim beğenmedim.tipi kayık gibi geldi.g daha iyi görünüyo gözüme.
aga ınanıyorum bı gun astra g geri döncek bu kasa ufak makyajla ıcıme öyle doguyor bı araba bu kadar sevılırmı ya :D
doch sfı motorumu atsam dıye bazen hayal kuruyorum :D

Astra g ci arkadaşlar kronik kapı gıcırtısına nasıl çözüm buluyorsunuz. bi gidiyo bi kaç hafta yok sonra bi geliyor deli edecek. soğumak istemiyorum aracımdan. bagajdan da geliyor ama hadi o bi nebze tamam. hareketli kısmını biliyoruz. kapı gıcırtısı için ne yapabiliriz. aradım ama bişi bulamadım. :(

aga ınanıyorum bı gun astra g geri döncek bu kasa ufak makyajla ıcıme öyle doguyor bı araba bu kadar sevılırmı ya :D
doch sfı motorumu atsam dıye bazen hayal kuruyorum :D

yok hacı sanmam aynı kasayı üretseler yine satar ama artık güncel kasa olmadığı için makyaj olmaz ama h kasa yı iptal edip astra g classic olarak yeniden sürülmeli bence :)

Offfff Offffff Gitti Astram Ya Offffffffff :'(

daha iyilerini alırsınız kardeş boşver.

opel güven veriyo bana şirketin araçları var doblo hyundai starex renault scenic yenilerinden nissan almera chevrolet in stw bi aracı ama hiçbirinde astradaki rahatlığı konforu hızı sürüş keyfini alamadım ya onlar çok dandik yada ben astrayı çok seviyorum :) sürüş zevki olarak bir çok araç kullandım bu kadar zevklisini birtek e270 de gördüm oda zaten astrayla aynı sınıf değil :)

burak boşver bea kardeşim daha iyilerini alırsın ;)

Garajım garajım mono anfi arıyorum gören duyan olursa pm atarsanız sevinirim.

Geri